lördag 11 januari 2014

Speltips + analyser inför Stryktipset

Veckans kupong på Stryktipset innehåller endast 5 matcher från Premier League. Resten hämtas ifrån den engelska andra divsionen, The Championship. Det är med andra ord en ganska klurig uppgift att lägga beslag på jackpot miljonerna som erbjuds (13 till antalet) men som vanligt så ska man göra ett hederligt försök.

När jag förbereder min kupong så går jag tillväga på följande sätt:


  • Jag går till Soccerstats.com (fantastisk sida om man älskar statistik som jag) och går igenom varje match indviduellt.
  • Jag kombinerar statistik från Soccerstats samtidigt som jag läser igenom speltips förslagen + de klockrena analyserna som går att hitta på Tippastryktips.nu
Veckans tips + alla analyser hittar du på den här sidan.

Finns en hel del sajter som ger sin syn på Stryktips kupongen varje vecka men jag tycker att Tippastryktips.nu håller högst klass av dessa och därför bör du ta del av deras information som är helt gratis.

Förhoppningsvis kan detta leda till att man blir en rik man eller kvinna under 2014 !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar