onsdag 1 januari 2014

Tradingspel nummer 2: Manchester United - Tottenham

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: VINST !!! Ett riktigt bra exempel på att man bör använda sig av en mjukvara när man håller på med sports trading. Speed is everything!

Kommentar/Analys:


Man United har kommit igång bra efter en knackig period. Laget är nu uppe i 4 raka segrar och målskillnaden är 10-3 på dessa matcher. Det är inga höjdargäng man har mött men det är ändå en indikation på att formen är bra.

Idag saknas Phil Jones, Nani, Marouane Fellaini och Van Persie är osäker till spel. Men både Rooney och Valncia är redo för spel och det är ett stort + !

Tottenham behövde nog en nytändning och efter att Villas-Boas fick sparken har man börjat spela bättre och även tagit välbehövliga poäng. Sist blev det en hyfsat enkel 3-0 vinst hemma mot Stoke.

Förra mötet lagen emellan (1:e december 2013) slutade 2-2 på White Hart Lane.

Säkerhetsbältesmetoden känns väldigt stabil då jag tror på mål i matchen och även att United kommer att kontrollera tillställningen hyfsat bra. För övrigt så börjar matchen kl 18:30.

För att förstå hur "Säkerhetsbältesmetoden" och alla de andra tradingmetoderna som jag tipsar om här på bloggen fungerar så krävs det ett medlemskap av sports trading produkten Fotbollspengar 5.0. Där får man instruktioner i både text och bild hur allt hänger ihop och hur just du kan göra dina trading på Betfair mer lönsam. Läs mer om produkten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar