söndag 19 januari 2014

"Bokningstips" i den belgiska ligan

Jag brukar inte involvera mig i traditionell betting där man tror på ett lag och sätter antingen en 1:a eller 2:a. Men däremot så gillar jag att hitta prisvärda "bokningstips". Då behöver man inte hitta vinnaren utan man behöver bara hitta de lag som inte kommer att vinna matchen. Slutar det med seger för det andra laget eller ett oavgjort resultat så tjänar man pengar på den matchen ! Svårare är det inte.

Detta kallas för att "boka" eller "lay" som det heter på engelska. Problemet är ju risk VS reward. Därför är det viktigt att inte boka för höga odds då detta kan kosta mer än det smakar om det skulle gå illa. Idag har jag hittat ett sådant spel i den belgiska fotbollsligan och det är för bra för att motstå tycker jag...

Spelet finns att hämta på min Facebook sida som jag för övrigt skapade under gårdagen. De flesta webbsidor har ju en facebook sida så man måste ju hänga med i utvecklingen. Det är även ett perfekt sätt för att integrera med andra sports trading fantaster. Så häng på i trading gemenskapen och hit the gilla button nu :) (längst upp i vänster sidebar hittas den)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar