söndag 12 januari 2014

Tradingspel nummer 7: Sassuolo - Milan

Idag beger vi oss till ligafotbollen i Serie A och mötet mellan Sassuolo och Milan. Två lag som har svårt att imponera men värst är det för Sassuolo...

4 raka förluster på de 4 senaste och målskillnaden 0-8. Så ser den bistra verkligheten ut för Sassuolo. Laget dras med en hel del skador och spelet har både låst sig defensivt som offensivt.

Milan har under säsongen verkligen inte spelat den fotbollen som vi är vana att se. Man ligger på en 11:e plats med 22 poäng på 18 matcher. Hela 27 poäng efter serieledande Juventus. Vanligtvis brukar man tillhöra toppen och slåss om guldet...

Nu får man istället inrikta sig på att ta en Europa League plats skulle jag tro. Men då krävs full pott i såna här matcher.

Känns ändå som att man är på gång. Juluppehållet kom nog i rättan tid. I förra matchen (6 januari 2014) blev det nämligen en efterlängtad seger med 3-0 mot Atalanta. I den matchen blev Kaka tvåmålsskytt. Man har förstärkt med två intressanta spelare i form av Keisuke Honda och Adil Rami. Ska bli spännande och se vad dessa båda herrar kan uträtta i Milantröjan.

Hittills har det blivit 6 raka segrar med tradingmetoderna från Fotbollspengar 5.0 år 2014. Den positiva trenden bör inte brytas idag känns det som.

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: NY VINST !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar