måndag 27 januari 2014

Tradingspel nummer 13: Angers - Dijon

Måndagar brukar innebära vila när det gäller sports tradingen på betfair men idag har jag lokaliserat ett trevligt spel som där finns stora möjligheter att casha in på. Vi beger oss ner till den franska andra divisionen, Ligue 2.

Angers är med i toppen och slåss om en plats till Ligue 1. Just nu ligger laget på en andraplats men det är otroligt jämt. Plats 1-3 går direkt till Ligue 1 men mellan 2:an och 9:an skiljer där bara 4 poäng ! Varje poäng är därmed otroligt viktigt för lagen. Hemma är man ganska starka. 5-2-2, 11 mål framåt och bara 7 insläppta.

Ett litet orosmoment är att Angers inte har vunnit på hemmaplan i sina 3 senaste. 2 förluster och 1 oavgjord. Av denna anledningen så bör man vara ganska taggade till dagens match.

Dijon spelade 120 minuters cupmatch i torsdags. Flera av nyckelspelarna var med och det var en tuff match. Idag har man en hel del avbräck i truppen. Koné, Mulumba, Rémy och Baradji, Babit och Diallo kommer samtliga att saknas. Då jag inte har "full koll" på Dijons trupp sedan tidigare så är det svårt att säga hur viktiga dessa spelare är.

Laget ligger på en sjundeplats med 32 poäng (4 poäng bakom Angers) så en vinst hade betytt mycket för laget idag. Men bortaspelet kunde vara bättre. 1-6-3 och bara 8 mål framåt. Man har inte vunnit en match på 6 raka bortafighter.

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Först en helförsäkring och sen tar jag även en halvförsäkring.

Resultat: P.E.R.F.E.K.T !! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar