lördag 25 januari 2014

Tradingspel nummer 12 och 13: PSV Eindhoven - AZ Alkmaar och Napoli - Chievo

Många FA-Cup matcher från England idag och de är alltid lite luriga. Frågetecken råder över hur startelvorna ser ut då en del tränare prioriterar viktigare saker som t.ex ligaspel. Ska man involvera sig i dessa matcher så bör man vänta in i det sista med att lägga sina spel.

Jag är inte särskilt förtjust i cupmatcher då jag oftast förlorar pengar på dom. Så då är det bättre att låta bli. Men det gör ju ingenting, för det spelas fotboll på andra platser än i England den här lördagen. Jag har hittat två spel som jag kommer att ägna min tid åt under kvällen. Både spelen spelas med Vänta-In-Lägre-Odds-Metoden. Eller, förhoppningsvis så kommer spel bli aktuellt...

De flesta förväntar sig en del mål i både PSV - Alkmaar samt Napoli - Chievo matchen. Jag är väl beredd att hålla med om det. Båda hemmalagen känns stabila för dagen och motståndarna känns väl snäppet sämre. Eller rätt mycket sämre när det gäller Chievo.

Metoden kan spelas med försäkringar men den här gången skippar jag dessa. Väntetiden lär landa på 20-25 minuter.

Tradingmetod: Vänta-In-Lägre-Odds-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: SPEL BLEV ALDRIG AKTUELLT PÅ NÅGON AV MATCHERNA !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar