lördag 15 november 2014

Spelbolagen stirrar sig blinda på tabellpositionen i den här matchen...

Crewe ligger sist i League One med med 14 poäng på 16 matcher. Man har släppt in flest mål av samtliga lag (32 stycken) och man är näst sämst på att måla framåt. 13 mål på 16 matcher... Det är bara Yeovil som är sämre (12 mål).

Men där finns tendenser till förbättring. Det har man kunnat se i Crewes senaste matcher. På de 5 senaste har man bara 1 förlust. 3 har slutat med vinst och 1 har slutat oavgjort. Man verkar även fått ordning på sin defensiv då man endast släppt in 3 mål på de 5 senaste matcherna. Så laget är definitivt på uppgång!

Chesterfield har en nedåtgående trend. Ingen vinst på de 6 senaste matcherna och i senaste matchen mot Yeovil (samma poäng som Crewe fast näst sist i tabellen pga bättre målskillnad) blev det bara 0-0 på hemmaplan... Laget har förlorat 2 hemmamatcher i rad samt blivit "nollade" i sina 3 senaste matcher. Så inget mål framåt på hela 270 minuter...

Som min rubrik antyder, jag tycker att spelbolagen har "övervärderat" Chesterfield i den här matchen. Crewe må ligga sist i tabellen men oftast behöver man inte ta tabelläget med i beräkningen när man ska hitta prisvärda spel. Fortboll är en hel del psykologi och Crewe kommer att ha ett psykologiskt övertag när domaren blåser igång matchen. Lägg även till att Chesterfield har förlorat 4 raka bortamatcher så är det inte så svårt att räkna ut att värdet ligger på Crewe i dagens match...

Besök gärna den här sidan för fler speltips+analyser av fotbollsmatcher och även från andra sporter!

Jag testar följande spel:

Match: Crewe - Chesterfield

Spel: Crewe +0,25

Odds: 2,21

Spelbolag: Pinnaclesports


Sen kör jag även ett "fräckt" sidospel i samma match:

Spel: "Chesterfield - Under 1,5 mål i matchen"

Odds: 1,86

Även detta spel läggs hos "Pinnen".


Jag funderade över att använda tradingmetoden "No4-Strategin" men då det gäller League One fotboll så känns det inte helt hundra... Så istället har jag bestämt mig för att använda:

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: +++ PÅ SAMTLIGA SPEL !!! Tradinspelet satt "bergsäkert" och lördagscashen rullade in på betfairkontot :)

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Jag är nybörjare på trading och har väll bara kört med att boka oavgjort innan matchstart? Är detta en bra metod och när ska man köpa sig ur ifall det står 0-0`??

  Har tänkt att köpa fotbollspengar 5.0, tar den upp denna metod??

  SvaraRadera
 2. Tjena,

  Boka oavgjort är väldigt välkänd inom tradingvärlden och den tas även upp i Fotbollspengar 5.0. Då med lite olika varianter. De använder jag rätt ofta med stor framgång :)

  Gör du ditt köp av Fotbollspengar från http://skattefri-inkomst.se så ger jag dig full support så att du enkelt och snabbt kan komma igång. Är en hel del nytt att sätta sig in i början men jag guidar dig så du kan få bästa möjliga starten på din sports trading karriär :)

  SvaraRadera