fredag 21 november 2014

Athletic Bilbao - Espanyol (Ett saftigt 2,58 odds!)

Athletic hittade verkligen formen innan uppehållet. 1-0 vinst hemma mot Sevilla och 0-0 borta mot Valencia är inget man snackar bort. Det är riktigt bra facit! Endast 1 förlust på de 5 senaste har det blivit. Då borta mot Real Madrid med 5-0 och det är egentligen inget man behöver bry sig så mycket om. Real krossar det mesta nuförtiden...

Tvärtom för Espanyol. Ingen vinst på de 4 senaste matcherna och då har man t.ex förlorat mot Elche och spelat 0-0 hemma mot Deportivo... Inga höjdarresultat och på bortaplan har man inte vunnit inu. 0-2-3 med 3-8 i målskillnad.

Spelbolagen är överens idag. De förväntar sig en målsnål tillställning. Det kan vi inte minst se på 0-0 resultatet som betalar runt 9x. Jag kan förstå varför. Båda lagen har inte bjudit på några målsprakande tillställningar på sistone... Sen har Bilbao även 5-2 i målskillnad på sina 5 hemmamatcher...

Men tittar vi på historiska möten mellan lagen så hittar vi följande resultat (början från december 2010):

2-1
2-1
2-1
3-3
3-3
0-4
3-2
1-2


Hört talas om eToro ? Det är en tradingplattform där man kan kopiera andra traders och va med på exakt samma affärer som de utför! Det kan fungera som en utmärkt passiv inkomst där pengarna jobbar 100% passivt åt dig. Klicka här för mer info.

Med andra ord, det är svängigt värre när lagen möts! Jag kommer ihåg att jag såg ett av mötena förra säsongen och det var en extremt underhållande match som innehöll massor utav målchanser. Historik är historik, men med tanke på att de 8 senaste matcherna har slutat med Över 2,5 mål så kan jag inte låta bli att slänga in ett par polletter på just Över 2,5 mål när man får oddset 2,58 (Pinnacle) ! Så det blir fredagens bettinglir för min del.

Även ett sports trading spel ska få jobba in pengar under fredagen. Och då tänker jag köra med följande metod:

Tradingmetod: Över/Under 1,5-Trading-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: 2/2 VINSTER !!!

2 kommentarer: