söndag 9 november 2014

Valencia har krutat in 3 mål i varje hemmamatch hittills... (speltips 108)

Valencia ser för tillfället ruskigt starka ut och man hänger i allra högsta grad med i tabelltoppen. 23 poäng på 10 matcher är riktigt bra och då ser statistiken ut på följande sätt: 7-2-1 och 23-9 i målskillnad.

Offensiven fungerar utan några som helst problem då man t.ex har gjort 19 mål på sina 8 senaste matcher...

Hemma har man ännu inte tappat poäng. 5 vinster med en målstatistik på 15-3. Det som är mest imponerande med detta är att man i samtliga 5 matcher kommit upp i 3 gjorda mål! Hemmamatcherna man hittills har lirat är mot:

Malaga (3-0)
Espanyol (3-1)
Cordoba (3-0)
Atletico Madrid (3-1)
Elche (3-1)


Athletic Bilbao har hittills varit lite utav en besvikelse. Det har gått trögt i ligaspelet och även i Champions League har det funnits grus i maskineriet. Just nu innehar laget en 12:a plats med 11 poäng på 10 spelade matcher. Inte så smickrande facit precis... Än värre blir det när man tittar på vad man har producerat framåt i sina matcher. Endast 7 mål på 10 matcher... Bakåt är man hyfsat starka med 12 insläppta.

Bortaplan brukar inte vara Athletics melodi och det verkar vara samma visa den här säsongen. 1-0-4 med målskillnaden 2-10 skrämmer inte slag på några motståndare precis. Jag trodde att laget skulle rycka upp sig mot Porto i veckans Champions League match då det var "vinna eller försvinna" men man spelade inte särskilt bra och för det belönades man med en 0-2 förlust.

I ligaspelet har man 2 raka vinster (mot Almeria och Sevilla) med 0 insläppta mål. Man hoppas nog kunna spinna vidare från de matcherna och bara glömma Porto matchen så fort som möjligt. Men idag kommer det att bli väldigt tufft. Försvarsspel kommer att prioriteras men frågan är om det räcker mot ett otroligt effektivt Valencia lag ?

Jag har min "matchtanke" klar och idag är tanken att dra in en mindre, men säkrare, vinst. Jag väljer därför att spela med följande sports trading metod + försäkringar från Fotbollspengar 5.0 manualen:

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring och en 75% försäkring

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar