fredag 28 november 2014

Speltips 116: Brest - Creteil

Brest imponerar i Ligue 2. Ligaetta med 18-5 i målskillnad. 5 INSLÄPPTA MÅL PÅ 15 MATCHER! Det är vad jag kallar status. Laget är uppe i 4 raka vinster och på dessa matcher har man inte fått hämta bollen ur eget nät en enda gång. Man kan säga att formen är ganska toppad! På hemmaplan har man bara tappat poäng i en match, 6-1-0.

Creteil har bara plockat 16 poäng på 15 matcher. Man ligger farligt nära nedflyttningsstrecket (2 poäng) och formen är sådär. Man tog visserligen en seger i förra matchen (2-0 mot Nimes) men innan dess var man uppe i 5 segerlösa matcher. Man kan säkert ha funnit lite momentum i och med vinsten nu sist men när man ska upp emot Ligue 2:s formstarkaste lag, och det på bortaplan, så bör man stötta på patrull...

Borta har man ännu inte vunnit. 0-4-4. I snitt så har man släppt in 2,0 mål per match när man lirar borta... Med andra ord, Creteil kommer nog inte att äga boll så fruktansvärt mycket idag och man kommer nog att satsa hårt på att få med sig 0-0.

Något bettinglir blir det inte i den här matchen, 1:an ligger givetvis nära till hands men runt 1,70 är inget extra. Så jag inriktar mig istället på ett tradinglir och metoden jag tänker använda är:

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring samt en halvförsäkring (3)

Resultat: FÖRLUST !!!

1 kommentar:

  1. Hehe...när jag kollade dagens matcher och såg den här så tänkte även jag instinktivt Cashmaker redan utan att se oddsen . Bör vara ett säkert spel och jag ryggar så klart!
    JanneO

    SvaraRadera