måndag 3 november 2014

Ologiskt högt odds på Zaragoza idag !

Inte ofta man hittar speltips i Segundan (andradivisionen i Spanien) men idag är det dags och då har jag verkligen hittat ett "saftigt" tips med riktigt bra odds !

Zaragoza har startat sin säsong på ett riktigt övertygande sätt. Endast 1 förlust på de 10 första matchen (5-4-1) intygar detta i högsta grad, På sina 7 senaste matcher är man obesegrat (5 vinster och 2 oavgjorda) så formen är där minst sagt inget fel på. Man är även hittills obesegrade på hemmaplan där man har 3-2-0 i statistik.

Tenerife har skrapat ihop 10 poäng på 10 matcher. Laget ligger strax under "strecket" och formen kunde varit bättre. Man tog visserligen en stark 2-0 seger mot Barcelona B i förra matchen men det var på hemmaplan. Just hemmaplan är A och O för Tenerife verkar det som. Här har man hittills tagit samtliga sina poäng den här säsongen. Borta har man det otrevliga statistiken 0-0-5. Endast 3 mål har man mäktat med på bortagräs...

För fler rekar/speltips så rekommenderar jag att besöka Spelbloggare.se. Det är en sajt som du garanterat kommer att finna användbar när du letar efter prisvärda spel och odds!

Även förra säsongen hade Tenerife stora bekymmer på bortaplan och laget har faktiskt inte vunnit en bortamatch sedan i april månad... Det blir 11 raka matcher utan någon vinst. Men de har väl spelat någon oavgjord på bortaplan sedan april månad ? Svar: NEJ. Samtliga matcher har resulterat i förluster.

Här finns inte så mycket mer att säga. I skrivande erbjuds det 2,20 i odds på en hemmavinst. Jo, du läste rätt, 2,20 !!! Med tanke på Zaragozas fina form och att Tenerife inte har formen plus att laget är ohyggligt dåliga på bortaplan så känns 2,20 som ett "bjudodds" ! 1,70-1,80 hade varit mer "logiskt" i mina ögon.

Jag lastar därför in 7/10 units på en rak 1:a till det finfina oddset 2,20 hos Pinnacle.

Sån här skum oddssättning måste även utnyttjas på Betfair med hjälp av en tradingstrategi som på senaste tiden har gett "guldregn" över mitt betfairkonto ! Läs här och här. Så varför inte en gång till ? :)

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring och även en 75% försäkring (3)

Resultat: FÖRLUST !!! Zaragoza gjorde ingen människa glad i den här matchen... Blev förlust med 2-3...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar