torsdag 6 november 2014

Förlänger Wolfsburg sin fina segersvit ?

Jackpott igår med tradingspelen från Fotbollspengar 5.0 ! Läs här och här. Betfairkontot växte och det gillas i alla lägen :)

Idag vankas det Europa League fotboll och här rekommenderar jag alltid att montera ner insatserna då motivationen hos storlag kan vara lite si så där. Ska du ta rygg på mina spel så rekommenderar jag verkligen att montera ner din insats. Europa League är något som jag alltid har haft svårt att tjäna pengar på. Nu till spelet + analysen!

Wolfsburg har en fantastiskt form för tillfället. De senaste 4 matcherna har man krutat in sammanlagt 15 (!) mål. Laget har en segersvit på 6 raka matcher och man är obesegrat i sina 8 senaste matcher ! Ett facit som är otroligt bra. I Bundesliga nu sist blev det 0-4 vinst mot Stuutgart så man går in till den här EL matchen med extremt stort självförtroende.

Lite omvänt läge för Krasnodar. När man mötte Wolfsburg den 23:e oktober på hemmaplan i EL så fick man sig en mindre fotbollslektion. Resultatet skrevs till 2-4 och man har ännu inte vunnit i EL spelet. 0 vinster, 2 oavgjorda och 1 förlust.

Formen är inte speciellt "het". 1 vinst på sina 6 senaste tävlingsmatcher. De två senaste matcherna har resulterat i 2 förluster samt 2-5 i målskillnad. Det är med andra ord inget "glatt gäng" som åker för att lira i Tyskland.

Känslan är att Wolfsburg kommer att förlänga sin segersvit då man har formen och möter ett halvtaskigt motstånd på hemmaplan. 1,50 för en hemmavinst är fullt godkänt i minn spelbok med tanke på förutsättningarna så det liras med 7/10 units. Jag tycker att värde finns ner till runt 1,40-1,45. Spelet lämnas in på Pinnacle.

Jag kryddar även matchen med att köra ett tradingspel på Betfair. Metoden som jag tänker använda mig av hittar du lite längre ner i texten med först detta:

Hört talas om eToro och hur du kan börja tjäna/spara pengar långsiktigt med forex trading ? Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet om hur marknaden fungerar utan med eToro så kan man faktiskt "kopiera" vad andra framgångsrika traders gör så att du är med på EXAKT SAMMA AFFÄRER! Det låter bra, och det är bra!

Fotbollstradaren.com hjälper alla som vill komma igång och vi ger dig även tips på en proffshandlare som håller riktigt hög klass som vi själva "kopierar" sen några veckor tillbaka! Intresserad ? Kontakta oss via e-mail. Vår e-post adress hittar du på den här sidan.


Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: DET BLEV EN RIKTIG FEMETTA !!! Nya cash rullade in på kontot och tradingmånaden i november har börjat på ett färgsprakande sätt !!! Har du följt mina tradinglir så bör även ditt betfairkonto ha ökat med ett antal procent :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar