söndag 16 november 2014

Söndagens speltips + tradingtips (110)

Blev en sån där härlig JACKPOTT dag igår (läs här). Samtliga spel satt hur fint som helst och både mitt bettingkonto samt mitt tradingkonto ökades på med nya fräscha $$$ :) Idag är det en ny dag och nya inkomstmöjligheter ! Här undertill hittar du mitt speltips + tradingtips i matchen mellan Israel och Bosnien.

Höjde på ögonbrynen när jag såg oddsen i den här matchen. 2,62-3,35-3,10 (i skrivande stund på betfair). Israel är alltså favorit... Fel enligt mig, till en början... Men sen förstod jag varför. Både Dzeko och Ibisevic kommer att missa matchen. Två herrar som annars är ordinarie i startelvan. Läs mer på Svenskafans och rapporten inför matchen.

Så visst, jag kan förstå att Israel har blivit nerspelade under veckan. Men jag vet inte. Jag rankar inte Israel så högt i landslagssammanhang. Laget gör det alltid ganska bra och man spelar oftast relativt jämnt mot bättre lag men allt som oftast räcker man inte enda fram. Efter två spelade EM-kval matcher har man plockat full pott. Men då har man också mött Cypern och Andorra... Förvisso på bortaplan men ändå... Det är inget som imponerar nämnvärt.

Idag kommer man att få bekänna färg och hemma i Haifa är man svårspelade men Bosnien känns som ett bättre lag i alla kategorier. Trots avbräcken av Dzeko och Ibisevic. Det är iallafall min personliga uppfattning. Bosnien har även startat sitt EM-kval äventyr på ett tvivelaktigt sätt så idag spelar man under stor press. Efter 3 matcher har man endast skrapat ihop 2 poäng och ingen har väl glömt hemmaförlusten mot Cypern i den inledande EM-kval matchen ? Sist blev det 1-1 mot Belgien och i den matchen såg spelet mycket bättre ut än mot Cypern och Wales.

Bosnien är ett lag som höjer sig när de spelar under press och när man idag är underdogs + att man har två av sina bästa målskyttar borta så tror jag att man kommer att höja sig ett snäpp. Oddsen har stigit så pass mycket så att spelvärdet nu ligger på Bosnien så jag väljer att investera pengar på följande spel:

Match: Israel - Bosnien

Spel: Bosnien (+0,25)

Odds: 1,80

Spelbolag: Pinnacle


Känns som att Bosnien har bra chans att ta hand om samtliga poäng i matchen men man ska inte glömma att man har två ordinarie anfallare borta så +0,25 känns oerhört stabilt. Då vinner jag även pengar om matchen skulle sluta oavgjort (halva vinst, halva void). Oddset 1,80 är för generöst för att inte testas!

Då Bosnien spelar med "kniven på strupen" så bör det bli en offensiv approach. Ett nytt oavgjort resultat bör man inte sikta på trots bortaplan. Man har som sagt endast spelat ihop 2 poäng på sina 3 första matcher... Så därför väljer jag även att satsa slantar med följande sports trading metod från Fotbollspengar 5.0 manualen:

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Inga försäkringar

Resultat: NY VINST, NYA CASH PÅ BETFAIRKONTOT :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar