torsdag 27 november 2014

Underspel är favorit... HELT FELAKTIGT ENLIGT MIG!

Jag har sagt det innan men jag säger det igen till er som inte har hört det. Jag är ingen höjdare när det gäller att tippa Europa League fotboll. Ska du rygga mina betting och tradingspel så rekommenderar jag låg insats. Europa League matcher är något av det svåraste att analysera i spelvärlden.

Vill även slå ett slag för min Facebook sida. Där presenteras speltips och annat smått och gott med jämna mellanrum (idag ligger där t.ex ett speltips med fantastiskt värde) så för att inte du ska missa en uppdatering bör du gilla den sidan.

Nu till själva matchen! Den här gången gäller det mötet mellan Feyenoord - Sevilla.

1 förlust på de 10 senaste matcherna (Ligan och EL inräknad). Så lyder Feyenoords statistik. Den enda plumpen i protokollet kom mot Rijeka i Europa League där man förlorade med 3-1. Efter den förlusten har man tagit 4 segrar och spelat 1 oavgjord match. Formen är mycket god med andra ord och i EL har man hittills skrapat ihop 6 poäng. Tabellen ser ut på följande sätt då alla lag har 2 matcher kvar att spela:

Sevilla - 8 poäng
Feyenoord - 6 poäng
Rijeka - 4 poäng
Standard Liege - 4 poäng


Ett ganska gynnsamt utgångsläge inför kvällens match men en förlust kan ställa till det rejält inför sista gruppspelsmatchen. Känns lite som att ett oavgjort resultat missgynnar båda lagen en del (beror givetvis på hur den andra matchen i gruppen utspelar sig) så vi kommer nog att få se två lag som vill framåt i banan.

Sevilla går in till den här matchen med ett stukat självförtroende. 1-1 hemma mot Levante följdes upp med en förlust borta mot Barcelona med hela 5-1! Så formen är kanske inte riktigt på topp känns det som. Siktet är inställt på att ta hand om gruppsegern och man har ett ganska bra läge. Men en förlust idag samtidigt som antingen Rijeka eller Standard vinner så blir det olidligt spännande inför sista matchen. Något man nog helst vill undvika.

Holland VS Spanien. I VM blev det ganska målrikt ;) Jag tror inte på lika många mål i den här matchen men chanserna för ett par stycken är goda anser jag. Därför förstår jag inte oddssättarna. De har lagt ut Under 2,5 mål som favorit. Jag synar deras bluff och slänger istället in polletter på:

Över 2,5 mål till oddset 2,12.

Spelet lämnas in hos Pinnacle.


Jag hade förväntat mig att oddsen skulle sitta tvärtom så finns fint värde att hämta i överspelet idag.

Ett sports trading spel från Betfair ska även få jobba under kvällen. Tradingstrategin som jag tänker använda går under namnet:

Tradingmetod: FBP:s Huvudsystem (sports arbitrage guide (1049 kr) ingår just nu)

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: HUVUDSYSTEMET LEVERERADE ÄN EN GÅNG !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar