tisdag 25 november 2014

Speltips 113: PSG har siktet inställt på förstaplatsen!

9 raka sports trading spel utan förlust (8 vinster, 1 +-0). Så lyder mitt facit sedan den 3:e november då den senaste förlusten blev ett faktum med tradingmetoderna från Fotbollspengar 5.0. November började illa med 2 raka förluster men det har nu vänts till till något positivt :)

Jag ligger på ett saftigt plus i november och siktet är inställt på att tjäna runt 2000 kr till. Då har jag nämligen lyckats ta mig över 15.000 kr på 30 dagar !

Nu till dagens match. PSG har 7 raka vinster i sina tävlingsmatcher. Efter "mini-krisen" så har man verkligen hittat tillbaka till sitt vägvinnande spel igen och det är bara en tidsfråga innan Zlatan hittar sin storform som vi alla vet att han besitter. 2 matcher kvar att lita i gruppen men PSG är redan klara för vidare avancemang. Hur intresserade är man då av den här matchen ?

Ganska intresserade skulle jag tro. Man har nämligen siktet inställt på att knipa förstaplatsen före Barcelona (som har 1 poäng mindre för tillfället) som då "borde ge lättare motstånd" i åttondelen.

Ajax kommer inte att spela vidare i Champions League efter gruppspelet men man har siktet inställt på något annat. Europa League. Då krävs det att man blir 3:a i gruppen och just nu ser det bra ut. Man ligger på just en 3:e plats med 2 poäng. Men APOEL skuggar på 1 poäng då det kommer att bli tight enda in till målsnöret!

Formen är ganska god. Förlust mot Barcelona i förra CL matchen med 0-2 men i ligan har man tagit 3 raka vinster och då även gjort 4 (!) mål i varje match! Då mot Dordrecht, Cambuur och Heerenveen... Inga "hot shot lag" precis...

Idag är det lite skillnad på motståndet kan man säga. Man möter ett välbalanserat lag med en riktigt bra form och en ramstark defensiv. Det har vi inte minst fått se i de 3 senaste matcherna som PSG lirat. 3 vinster, 6 mål framåt och 0 insläppta mål.

Utsikterna för ett 10:e tradingspel utan förlust ser riktigt bra ut och metoden jag tänker använda är:

Har du missat kampanjen som gäller framtill till den 31:e december ? Scrolla då upp här på sidan så så finns där mer information. En produkt som kostar 1049 kr FÅR DU TILLGÅNG TILL HELT GRATIS!

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: EN MYCKET ENKEL VINST OCH TIONDE RAKA UTAN FÖRLUST !!!

5 kommentarer:

 1. Hej Rasmus!
  Nu när du ända pratar om pengar(15000 på 30 dagar) så kan jag inte låta bli att fråga dig om du kan avslöja hur mycket siktar du på att vinna per en match...på ett ungefär så klart?Jag har nämligen också såna funderingar och tankar (har redan FP och använder strategier) men kommer aldrig dit och jag tror att det beror på att jag satsar fel och då blir det mer förlust än vinst i pengar alltså, inte i antal trading satsningar om du förstår vad jag menar. Kan du ge mig lite råd och tips angående detta, hur ska man tänka när man jobbar för att nå uppsatta mål, snälla jag är i akut behov att lärra mig just detta, 6000 kr behöver jag nu till 6 december. Vad tycker du om det? MVH/Suzana.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad man tjänar per match är inte särskilt viktigt i sports trading sammanhang. Det är helheten som gäller. Jag kan förlora 3-4 gånger i rad men har jag då varit smart i mina förlustmatcher och minimerat förlusten som man ska göra så kan det många gånger räcka att jag vinner på 1 eller 2 matcher för att plötsligt hamna på plus igen. Så man ska inte tänka tankar som "jag vill (måste) vinna 400 kr på den här matchen" för då är det otroligt lätt att göra korkade misstag som då kostar en del...

   Det man istället ska fokusera på är att man alltid ska försöka minimera sina förluster. Gör man detta så kommer man också att gå plus i längden. Det är svårt i början, det krävs oerhörd disciplin. Att klicka på knappen för fjärde eller femte matchen i rad som innebär en ny förlust kan vara psykologiskt jobbigt men det är inget att göra åt det. Har man en plan så måste man följa den annars kommer man bara att förlora pengar.

   Att du behöver 6000 kr till den 6:e december kommer inte att göra saken bättre när det försöker trada. Då har du tänket "jag måste" och det är helt felaktigt. Trading är långsiktigt och ingenting som man kan tjäna snabba pengar på.

   När det gäller satsningar och hur mycket man ska satsa är det alltid en bedömningsfråga. Jag har ganska bra koll på väldigt många lag i Europa och sen kryddar jag detta med good old fashion statistik för att "räkna ut" hur stor sannolikheten är att spelet ska kunna gå in.

   Gör jag t.ex bedömningen att spelet har stor sannolikhet att gå in och satsar nästintill max då oddsen är tilltalande så krävs det också disciplin om det skulle börja gå fel. Då är det oerhört viktigt att plocka förlusten så tidigt som möjligt annars är det lätt att förlusten överskuggar 6-7 vinster som jag fixat tidigare och det får absolut inte hända... Då hade jag aldrig kunnat gå plus i längden skulle jag tro.

   Radera
  2. Läs Rasmus svar noga och lägg det på minnet! Bättre sammanfattning av hur trading går till finns inte och det finns inga genvägar, tro mig. Jag har förmodligen prövat dem alla och det har bara kostat mig pengar.
   Disciplinerad trading efter en modell med tydliga ramar däremot ger bra med pengar i slutändan bara man har tålamodet.

   Radera
 2. Ser ut som ett säkert spel. Jag ryggar som vanligt. Sen kryddar jag det hela med ett 15-min-metoden lir. Jag tror inte nåt av lagen vågar ösa på för fullt från start utan bägge tar det lite försiktigt och känner på varann och då är den metoden förträfflig. Bra odds 1,65.
  JanneO

  SvaraRadera
  Svar
  1. Både ditt och mitt lir satt ju hur säkert som helst ! :)

   Radera