onsdag 26 november 2014

Löjligt odds på Liverpool... (speltips 114)

Att man får runt 2,0 i odds på att Liverpool ska vinna idag är skandal enligt mig. Vad tänker spelbolagen ? Ser dem överhuvudtaget matcherna som Liverpool lirar ? Det verkar iallafall inte så.

Liverpool är ett lag i kris och i förra omgången av Premier League blev det förlust borta mot Crystal Palace med 3-1... Där tog man ledningen med 0-1 ganska tidigt och många trodde då nog att laget skulle komma igång och äntligen ta 3 poäng. Istället klappar man ihop och släpper in 3 mål. Det var Liverpools 4:e raka PL match utan vinst (1 oavgjord, 3 förluster) och det var även 4:e raka förlusten och man både räknar in Premier League och Champions League spel.

Kreativiteten finns inte längre när det gäller anfallsspelet och det ser oerhört trögt ut när "Pool" försöker gå framåt i banan. Idag ska man resa till Bulgarien och spela med kniven mot strupen mot uppstickaren Ludogorets och det lär inte bli någon "walk in the park"...

Ludogorets har kanske inte imponerat i gruppspelet direkt men man har gjort de bra av de medel man har att arbeta med. 3 poäng på 4 matcher har det blivit och man har faktiskt fortfarande chansen att ta sig vidare från gruppen.

Real Madrid är klara för avancemang - 12 poäng
Basel - 6 poäng
Ludogorets - 3 poäng
Liverpool - 3 poäng


Det är alltså en extremt viktig match som ska spelas ikväll. 3 poäng ikväll är högsta prioritet för "Ludo" då man möter Real Madrid på bortaplan i sista gruppspelsmatchen... Låter kanske inte så enkelt och det lär det nog inte heller bli, men då Real Madrid redan är klara för avancemang så lever hoppet om att skrälla till rejält i sista matchen!

Hemma i Bulgarien har man visat prov på kvalitet och inte minst ett riktigt bra försvarsspel. 1-0 mot Basel och förlust med 1-2 mot Real Madrid när de var på besök. Men då tog man faktiskt ledningen i den 6:e minuten och släppte in 1-2 i den 77:e minuten... Så med lite flyt där hade man plockat 1 poäng.

Nej, jag tycker att oddset på Liverpool är totalt värdelöst med tanke på dessa omständigheter. Ludogorets är inget strykgäng och på hemmaplan lär det bli stentufft för engelsmännen. Då matchen gäller så otroligt mycket för båda lagen så lär vi nog inte få se "hawaii fotboll" precis. Båda lagen kommer att vara noggranna med att hålla sina positioner och inte äventyra något.

Jag kör två olika bettinglir i matchen till utmärkta odds!

1. Ludogorets vinst (+0,5) till oddset 1,94.

2. UNDER 2,5 mål till oddset 1,93.


Båda spelen lämnas in hos Pinnaclesports.

Såja, då tackar jag för mig... ! Nej, skoja bara. Vad vore kvällen utan ett glödhett sports trading lir !? Det kan bli 11:e raka spelet utan förlust (9 vinster, 1 +-0 än så länge). Även här förstår jag mig inte på oddssättningen men det är bara att tacka och ta emot :)

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: TRADINGSPELET MÖTTES AV RÖDA SIFFROR !! 2-2 slutade matchen och det enda positiva var vinsten på +0,5 spelet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar