söndag 23 november 2014

Speltips 112: Besiktas - Kasimpasa

Besiktas håller till i toppen av tabellen precis som förväntat och vid en 3-poängare i dagens match går man upp som tillfälliga serieledare. Men Besiktas känns ändå¨en aning tunna om man jämför med Galatasaray och Fenerbahce. Så en ligatitel den här säsongen  hade förvånat mig mycket.

Efter 2 raka förluster så tog man sig in på vinnarspåret igen då man besegrade Istanbul BB i förra matchen. 1-2 slutade den kampen.

Kasimpasa ligger i mitten av tabellen. 9 matcher, 13 poäng. Ett hyfsat bra facit. Formen känns inte helt på topp. 1 vinst på de 4 senaste matcherna har det blivit. På bortaplan är man inte heller där så värst vassa med statistiken 0-2-2. Endast 3 mål framåt skvallrar om vilken approach man har i sina bortamatcher...

Jag tycker att väldigt mycket talar för Besiktas i den här matchen. Men man bör veta att turkisk fotboll kan vara extremt svårtippat så därmed rekommenderar jag en lite mindre insats. Mitt spel blir rak Besiktas vinst till oddset 2,14 hos Pinnacle. Min insats blir 4/10 units.

Jag kör även ett tradingspel och metoden som ska användas är:

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: BÅDA LIREN SATT HELT PERFEKT !!! Ännu en gång ökade betfairkontot och nu är jag snart över 15.000 kr i november månad! Fattas ungefär 2000 kr och det är målet under de sista novemberdagarna :)

1 kommentar:

  1. Turkiet är alltid lurigt och jag spelar sällan där. Men idag ryggar jag med mindre summa.

    SvaraRadera