lördag 1 november 2014

Lorient möter PSG i helt fel läge... (speltips 102)

Lorient har spelat ihop 10 poäng på 11 matcher. 3-1-7 och 9-14 i målskillnad. Man ligger strax över nedflyttningsstrecket men det är bara pga bättre målskillnad än Bastia och Evian som också har samma antal poäng. Formen är miserabel om man uttrycker sig milt. På de 7 senaste matcherna har man vunnit 1 match och förlorat 6 stycken...Än värre blir det när man sneglar på målskillnaden på dessa 7 matcher. 3 mål framåt och 11 bakåt. 2 av dessa kom i vinstmatchen mot Bastia (0-2) och som du läste lite längre upp i texten är Bastia precis lika kassa som Lorient...

Det tredje målet kom i senaste matchen mot Caen. Där förlorade man med 2-1. Franska lag brukar generellt sätt vara starka på hemmaplan. Inte ens det har Lorient visat något av då man har statistiken 1-1-3 efter 5 spelade hemmamatcher. Man är kort och gott inte i "the zone" just nu och att då få möta PSG är inte precis vad man önskar sig skulle jag tro.

PSG hade problem i början när Zlatan blev skadad men nu ser det ljusare ut. Med både Silvas och Luiz återkomst till backlinjen så har det sett mycket mer stabilt ut. Uppbyggnaden av anfallen ser helt annorlunda ut än i jämförelse med när Silva och Luiz var skadade. Nu kan man se att en helt annan säkerhet har infunnit sig i PSG lägret när man lirar på planen.

Man är än så länge obesegrade i Ligue 1. 5-6-0 och man har då 21-7 i målkvot. 3 mål mot Lens (vinst med 1-3) och nu sist blev det en 3-0 seger över Bordeaux. Som sagt, man har kommit över "chocken" när Zlatan blev skadad och nu är formen riktigt bra!

Som rubriken löd, det känns som att halvdassigt Lorient möter ett "pånyttfött" PSG i helt fel läge så därför väljer jag att slänga in polletter på följande spel:

2 (-0,5 and -1) till oddset 1,709 hos spelbolaget Pinnacle. Detta spel kallas även för -0,75. Min insats blir 7/10 units.

Jag tror att PSG har en bra chans att vinna med 2 måls marginal. 0-2 känns faktiskt som ett helt logiskt resultat i mina ögon. Vinst med exakt 1 mål ger mig också pengar på kontot men då blir det void på halva spelet och vinst på den andra halvan.

Givetvis ska pengar även investeras hos oddsbörsen Betfair och där ska FBP:s "Hedging X" strategi få jobba åt mig. Trots min "övertygelse" kring PSG och hur matchen kommer att sluta så väljer jag trots detta att ta en försäkring. Halvförsäkring räcker jäkligt långt och detta känns på förhand som "en vanlig dag på jobbet vinst" :)

Hoppas på en lika bra speldag idag som det var igår! Då blev det JACKPOTT med över 1000 kronor i vinst.

Tradingmetod: Huvudsystemet - Hedging X

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: FÖRLUST !!! Jag var helt rätt ute, men tyvärr så gjorde Lorient 1-0 innan PSG kunde vända och vinna med 1-2... Förlusten skrevs till 318 kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar