lördag 8 november 2014

Hemmalagets målsnitt per match ligger på 3,0 mål ! (speltips 107)

Det är svårt att inte bli imponerad av Southamptons ligaupptakt. 22 poäng på 10 matcher och detta har belönats med en 2:a plats i tabellen. Man ligger endast 4 poäng bakom serieledande Chelsea och 2 poäng före Man City... De flesta "experter" trodde inte alls på någon framgång för The Saints den här säsongen då man sålde av en hel del spelare som var oerhört viktiga under förra säsongen men man har verkligen bevisat motsatsen hittills.

Både offensiven och defensiven fungerar fantastiskt bra. 21 mål på 10 matcher. Det blir ett snitt på lite över 2 mål per match. 5 mål har man släppt in. Det blir ett genomsnitt på endast 0,5 insläppta per match.

På sin hemmaplan verkar man vara lite av en maktfaktor. 4-1-0 med målskillnaden 15-1 talar sitt tydliga språk. Målsnittet framåt, när man lirar på hemmaplan, ligger på 3 mål per match !

Leicester har som så många andra nykomlingar gjort en "klassiker" i början på säsongen. Det sprudlade av glädje och motivation de första matcherna och för att nämna några bedrifter så tog man en 5-3 vinst mot Man United och laget plockade även poäng mot Arsenal. Visst, det var på hemmaplan och där är man mycket starkare än på bortaplan. Men tyvärr har verkligheten redan hunnit ikapp Leicester och sedan 5-3 vinsten mot Manchester United så har man den negativa statistiken 0-1-4 på sina 5 senaste matcher...

Målskillnaden på dessa 5 matcher är inte heller särskilt smickrande. 2-8 och målen framåt kom i samma match. Mot Burnley... På hemmaplan... Och då fick man ändå bara med sig 2-2...

Borta är man som sagt inget höjdargäng och och det har inkasserats 1 vinst, 0 oavgjorda och 4 förluster med målskillnaden 1-7. Det enda bortamålet man har gjort kom i 0-1 vinsten mot Stoke den 13:e september.

Med tanke på Southamptons imponerande försvarsspel i säsongupptakten (inte minst på hemmaplan!) och Leicesters oförmåga att hitta på något kreativt på bortaplan så känns följande speltips och odds riktigt prisvärt i mina ögon:

Spelform: Will Leicester City Score

Spel: No

Odds: 2,26

Insats: 5/10 units

Bolag: Pinnacle


Hade jag varit oddssättare så hade jag inte erbjudit mer än runt 2,05 på samma spel så spelvärde finns definitivt !

Självklart vill jag även tipsa om ett tradinglir med sports trading metoden med det lite udda namnet "Fegisen". Samma sak här, ett väldigt prisvärt spel att testa med tanke på hur omständigheterna ser ut :)

Tradingmetod: Fegisen - Klicka här för att få tillgång till metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: BÅDA SPELEN LEVERERADE VINST !!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar