onsdag 5 november 2014

Speltips 105: A.Bilbao - Porto

Porto vann förra fighten med 2-1 och har därmed 7 poäng i gruppen. A.Bilbao ligger sist på 1 inspelad poäng efter 3 matcher... Shaktar har 5 poäng och BATE 3. Det börjar alltså bli lite "kris" för Bilbao om avancemang från gruppen ska bli verklighet. Formen för hemmalaget är ganska bra. Efter 9 (!) raka tävlingsmatcher så har man nu tagit två raka segrar. Båda med 1-0. Först 0-1 mot Almeria och nu sist blev det en riktigt skön 1-0 seger hemma mot Sevilla.

Känns som att man har hittat spelglädjen och självförtroendet i rätt tid inför den här viktiga matchen. Med tanke på tabellpositionen så lär vi få se ett taggat och offensivt A.Bilbao ikväll.

Även Porto har fin form. 4 vinster och 1 förlust på sina 5 senaste tävlingsmatcher är ett fint facit. Som sagt, man har spelat ihop 7 poäng med en målskillnad på 10-3. Låter kanske väldigt imponerande men då ska vi komma ihåg att 6 av dessa 10 mål inkasserades mot BATE Borisov på hemmaplan..

När spanska lag möter portugisiska lag så brukar det generellt sätt bli ganska öppen fotboll och en hel del ytor för spelarna att husera på. Nu är läget att A.Bilbao måste spela offensivt för att helst ta 3 poäng och när man möter ett Porto som nästintill är experter på kontringsspel så känns det som en match som kommer att innehålla en hel del målchanser åt båda hållen...

Med denna analys i färskt förvar så känns min valda Fotbollspengar strategi ganska given. Jag kommer att vänta 25-30 minuter innan jag kliver in i handlingarna och sen kommer jag att låta spelet löpa fullt ut förutsatt att man inte får ett "greenout" läge såklart :)

Som bettinglir kör jag "Båda Lagen Gör Mål - JA" hos Betfair till oddset 1,92. Som sagt, brukar bli svängigt när spanska och portugisiska lag möts så chansen att båda lagen hittar nätet är ganska stor enligt mig. 6/10 units investeras.

Glöm inte att checka in min sports arbitrage blogg där du kan följa min resa mot 1 miljon kr. 

Tradingmetod: Vänta-In-Lägre-Odds-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Inga försäkringar.

Resultat: VÄNTA-IN-LÄGRE-ODDS-METODEN LEVERERADE !!! Blev ett fint tillskott på kontot till mig och alla som ryggade liret !

7 kommentarer:

 1. jag vill komma åt de olika metoderna för att repitera, men vet inte hur jag ska komma in ??
  Har abonnemang för FP 5.0

  SvaraRadera
  Svar
  1. Surfa in till skattefri-inkomst.se och klicka på "login". Skriv därefter dina inloggningsuppgifter och klicka "log in".

   Radera
  2. Hej Rasmus!
   Jag fick samma problem med inloggningen på FP 5. Jag kommer nämligen in på min medlems sidan men inte vidare till manualen utan när jag klickar till Fotbollspengar på medlems sidan så kommer massa text över hela skärmen och det händer inget mer. Kan du gissa vad detta kan bero på? Jag har mejlat Mats men inget svar hittills.
   MVH/Suzana

   Radera
  3. Fotbollspengar 5.0 ska flyttas till en annan sida så därför har det blivit lite problem. Ändringen är på gång just nu. Jag har pratat med Mikael och alla som undrar skulle ta kontakt med han via hans E-post. Mejla Mikael, inte Mats.

   Radera
  4. Aha, tack för förklaringen! Jag ska kontakta Mikael men bra att veta i alla fall vad det handlar om.
   MVH/suzana

   Radera
 2. varför väntar du in när du tror att det blir en "svängig" historia med många målchanser ??
  Varför går du inte in från start vid 0-0 ??
  Inte mycket jag får ut....
  Hur och vad garderar du ????
  VAD spelar du ??
  Tror att det gynnar dej om du är lite mer konkret !
  Då blir det nog mer intresse för dina produkter...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag väntar för att maximera utdelningen och minimera risken.

   Jag spelar med med sports trading metod som ingår i Fotbollspengar 5.0 manualen. Alla som har denna vet exakt hur jag går tillväga genom att jag avslöjar vilken metod jag tänker använda.

   Så spelen är inte till för de som inte har ett medlemskap hos Fotbollspengar 5.0. De förstår nämligen inte alls hur jag lirar.

   Radera