lördag 27 september 2014

Speltips 83: Stuttgart - Hannover (båda lagen gör INTE mål!)

Stuttgart har ännu inte lyckats vinna i Bundesliga den här säsongen. 5 matcher har resulterat i 2 oavgjorda och 3 förluster. Man har då även bara mäktat med 3 mål framåt... 2 av dessa målen kom borta mot Dortmund i förra omgången och den matchen slutade 2-2.

Riktigt starkt att få med sig ett oavgjort resultat från Dortmund men jag tror ändå att bolagen drar lite för stora växlar av den poängen i dagens match då Stuttgart målas upp som en ganska klar favorit... Man ska komma ihåg att laget inte lyckats vinna än + att man bara gjort 3 mål sammanlagt men detta är på bortaplan. På hemmaplan har man inte målat en enda gång inu...

Hannover har startat sin säsong på ett väldigt trevligt sätt. 3 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust på de 5 första matcherna är inte fy skam. Defensiven känns väldigt stark och man har bara släppt in 3 mål på 5 matcher. 2 av dessa kom i förlustmatchen mot Paderborn (2-0). Inte heller något större fel på offensiven då man gjort 5 mål än så länge och det får anses som godkänt men samtliga mål har gjorts på hemmaplan. Borta har man spelat en 0-0 match (Mainz) och sen var det 2-0 förlusten mot Paderborn.

Jag köper inte riktigt att Stuttgart förtjänar odds på runt 2,10 för att vinna matchen. Med tanke på att man fått inkassera 2 raka hemmaförluster (båda med 0-2) så känns det som en vansklig favorit. När man inte ens gjort något hemmamål inu så känns oddset bara fullständigt vansinnigt.

Hannover har spelat bättre men man har inte rosat marknaden på bortaplan och man spelar oftast ganska defensivt när man inte spelar i sin egen hemmaborg. Att lira rakt kryss är antagligen det mest sunda spelet men jag väljer en lite annan spelform med bra odds!

Mitt bettingspel i den här matchen blir i spelformen "Båda lagen gör mål" och då kryssar jag i "Nej" till det väldigt trevliga oddset 2,22. Spelet har jag lagt hos Marathonbet.

Tradingmetoden "Falska Favoriter" känns lockande men då favoriten lirar på hemmaplan och det är Bundesliga det handlar om så hoppar jag den metoden idag. Jag väljer istället en lite säkrare variant och jag kommer att lira på följande sätt:

OBS: Metoden är hämtad ifrån superprodukten Fotbollspengar 5.0 och mer info om hur du inhandlar produkten finns att läsa här.

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: ENKLA PENGAR !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar