måndag 8 september 2014

Montenegro - Moldavien. PRISVÄRT LIR !

Montenegro möter idag Moldavien och spelbolagen har tryckt ner lagets vinstodds till löjligt låga nivåer! Man förtjänar definitivt inte odds på runt 1,50 (som de flesta bolag erbjuder i skrivande stund) och värdet finns utan tvekan i att spela emot (boka) Montenegro.

Moldavien har visat i sina senaste matcher att man inte är en slagpåse utan man är ett lag som faktiskt kan tampas mot de lite bättre lagen på allvar. Man besegrade t.ex dagens motståndare i förra årets VM kval på bortaplan med hela 2-5 ! Så moldaverna besitter en del kvalité.

Nu i början är det en god idé att backa upp skrällar i EM kvalet. Det såg vi inte minst igår då t.ex Albanien slog Portugal på bortaplan med 0-1... De mindre lagen är sjukt taggade och går in till matcherna med "ingenting att förlora" Då spelar man också som bäst.

Nej, Moldavien har bättre chanser i matchen än vad oddsen antyder så jag måste bara testa en bokning på Montenegro. En insats på 500 kr ger mig chansen att vinna 500 kr (minus kommission) och skulle hemmalaget vinna blir det förlust med 270 kr (bokningsoddset är på 1,54). Med tanke på förutsättningarna så är jag alla dagar i veckan beredd att riskera detta !

Montenegro lär inte få det enkelt ikväll... 0-0,1-1, eller 0-1 ?

För dig som prenumererar på mina sports trading spel så väntar två heta tradinglir på sidan:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/09/sports-trading-spel-3-och-4-montenegro.html

Du som inte är prenumerant har fortfarande chansen och då tar du kontakt med mig via E-Post. Min E-post adress hittar du på min kontaktsida här på bloggen. Fliken du klickar på då är längst upp till höger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar