onsdag 24 september 2014

Speltips 82: Halmstad - Malmö FF

Halmstad svarade för en hyfsat stor skräll när man vann borta mot AIK med 0-1 i förra matchen. Eller, egentligen är det fel att säga "skräll" då det är lite "alla-slår-alla" stuk över Allsvenskan. Borde aldrig finnas några storfavoriter i matcherna. Det var en viktig 3-poängare på många sätt. Inte minst för att man drog ifrån det fruktade nedflyttningsstrecket och man har nu 5 poäng ner.

Idag ska man möta en annan toppkonkurrent i form av Malmö FF och det blir nog en svårare nöt att knäcka än AIK trots hemmaplan idag tror jag.

Malmö lirade 1-1 hemma mot Helsingborg i söndags och det var fjärde matchen i rad utan seger. Champions League inräknad. Inte särskilt bra för moralen och självförtroendet lär inte vara på topp. Men vi har ju sett under säsongen vad Malmö har håller för klass och jag anser att laget utan tvekan är bäst i hela Allsvenskan. Svider lite att säga då jag är Göteborgs supporter men så är det.

Detta blir en tuff match och och att tippa utgången är inte att föredra. Finns inga prisvärda odds precis. Men en sports trader har ju alltid andra val för att tackla matchen och jag kommer därför att lira på följande sätt:

Varför gambla när du kan vinna pengar riskfritt ? Jo, det är faktiskt möjligt att spela på fotbollsmatcher samtidigt som man inte behöver oroa sig över att förlora en enda krona! Mer info finns att hämta här.

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring och sen även en helförsäkring. Här känns det rätt att lira säkert och istället satsa på en lite mindre vinst på ett par hundralappar.


Resultat: SUPERENKLA PENGAR TILL BETFAIRKONTOT :) Grattis till alla som tog rygg på liret!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar