lördag 27 september 2014

-1,25 i Roma - Verona spelas med 6/10 units!

Roma har 4/4 segrar i Serie A och defensiven ser ramstark ut. Endast 1 insläppt mål och det kom i förra matchen mot Parma. Den kampen vann man med 1-2. Målproduktionen fungerar även den riktigt bra med 7 fullträffar såhär långt och då är inte Champions League matchen mot CSKA Moskva inräknad. Den vann med utklassningssiffrorna 5-1 efter fantastiskt fint spel.

Just spelet har imponerat oerhört mycket under säsongsupptakten. Det är ett Roma i fullständig harmoni och det syns verkligen. Man lär vara fruktansvärt svårtuggade under hela säsongen och inte minst på hemmaplan. Verona har en hel del huvudbry framför sig ikväll...

Verona får bekänna färg idag då laget möter ett riktigt klasslag för första gången den här säsongen. Man har ännu inte förlorat men man har då också mött lag som tillhör sin "egen genre" om man säger så. Idag blir det mycket tuffare och jag tror inte att man kommer att kunna stå emot. Kanske i första halvlek men Roma lär tugga sönder sitt motstånd sakta men säkert. Så är iallafall min känsla.

Jag tror Roma tar hem detta och jag tror att man gör det med minst 2 mål. Jag tror faktiskt att man vinner med exakt 2 måls marginal om jag ska vara ärlig men jag nöjer mig med ett asiatiskt handikapp på -1,25. Detta betyder:

Roma vinner med 2 mål eller fler: Spelet är i hamn!

Roma vinner med 1 måls marginal: Halva insatsen betalas tillbaka och halva klassas som förlust.

Oavgjort eller Verona vinner: Spelet förloras!


Spelet lägger jag hos Pinnacle till oddset 1,83.

För alla sports trading prenumeranter så väntar även ett tradingspel på:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/09/sports-trading-spel-14-roma-verona.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar