tisdag 23 september 2014

Speltips nummer 81: Ternana - Bologna

Ternana har startat sin Serie B säsong på ett övertygande sätt med 2 vinster och 2 oavgjorda på de inledande 4 matcherna man spelat. En viktig detalj man då måste komma ihåg är att laget lirat på bortaplan 3/4 gånger. Försvaret verkar fungera nästintill prickfritt då man endast släppt 1 boll bakom sig och det var i hemmamatchen mot Pescara. På bortaplan har man ännu inte släppt in mål. Starkt! minst sagt.

Bolognas säsongsinledning har väl sett lite si sådär ut. 1 vinst, 1 oavgjord och 2 förluster. I förra omgången blev det stryk mot Crotone på hemmaplan med 0-2. Enligt rapporter så hade man otroligt svårt att skapa chanser och Crotones vinstmarginal var i underkant.

Förutom tradingspelet som jag tänker lira så lägger jag 5/10 units på DNB 1:an till det mycket trevliga oddset 1,85. Oddset finns att lira hos Ladbrokes.com. Insatsen tillbaka om matchen skulle sluta med ett oavgjort resultat.

Med tanke på att Ternana har visat upp en stark defensiv och Bologna hade förtvivlat svårt att skapa några heta målchanser i förra matchen så är spel med en av varianterna på Cashmakermetoden ganska given tycker jag. Jag kommer att attackera matchen på följande sätt för att ro hem några sköna hundralappar och i bästa fall även över tusenlappen:

Variant 2 På Cashmakermetoden med 16 andra lönsamma sports trading metoder som jag använder mig av finns att hämta i Fotbollspengar 5.0 manualen och den köper du enkelt och smidigt från den här sidan.

OBS: Tradingspelet lägger jag inte förrän ikväll.

Tradingmetod: Variant 2 På Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och även en halvförsäkring på "resultat 3"


Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!! Ternana förlorade med 0-1...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar