torsdag 25 september 2014

Prisvärda odds när det gäller underspel !

Tvåan mot trean i Superettan och här står oerhört viktiga poäng på spel! Hammarby leder serien med 48 poäng, Ljungskile har även dem 48 poäng men sämre målskillnad och sen hittar vi dagens motståndare, GIF Sundsvall, på 47 poäng. Efter det blir är det ett litet glapp ner till Jönköping Södra som har 42 poäng.

Dagens match är alltså superviktig för båda lagen och försvarsspelet kommer garanterat att prioriteras i första hand. 1 poäng hade båda förmodligen varit ganska nöjda med men att släppa till 3 poäng när det är så tight i tabelltoppen... Ja, du förstår själv.

Ljungskile har det bästa försvaret i hela Superettan. 19 insläppta mål på 24 matcher. Hyfsat imponerande måste sägas. Sundsvall är en aning sämre med 31 insläppta på samma antal matcher.

0-3 segern för Ljungskile i förra matchen innebar att laget nu lyckats hålla nollan i 5 raka matcher ! Då har man t.ex mött serieledande Hammarby på bortaplan... 0-0 slutade den kampen. Så försvarsspelet fungerar prickfritt och när det idag vankas en match som är så extremt viktig så lär det läggas mer fokus än någonsin på försvaret.

"Giffarna" har både släppt in och gjort en hel del mål under de senaste 8 matcherna. 19 framåt och 14 bakåt på de 8 senaste... Ett litet varningstecken med andra ord men å andra sidan så kommer man att vara på tå idag när man möter laget som endast ligger 1 poäng före i tabellen.

Marknaden tror på en öppen match som ska innehålla ett par mål. Det ser vi inte minst på 0-0 oddset som just nu står i 16 gånger pengarna hos Betfair. Jag ser det lite annorlunda och tror på en tillknäppt historia med två lag so hellre vill "rädda" 1 poäng än att chansa och ta 3. Det kan säkert bli något mål men i början av matchen lär vi få se försiktigt spel där lagen "känner på varandra".

Överspel känns bara väldigt dumt i den här matchen med tanke på oddsen så jag rekommenderar istället två underspelslir till riktigt fina odds. Jag väljer själv att slänga in polletter (4/10 units) på det sistnämnda spelet.

Spel 1: Under 2,5 mål till @2,26 (Pinnacle)

Spel 2: Båda lagen gör mål (NEJ) till @2,60 (Pinnacle)

Jag kommer även att lira med en av Fotbollspengars sports trading metoder i den här matchen och det spelet kan endast prenumeranter ta del av. Länken till spelet är:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/09/sports-trading-spel-13-ljungskile-gif.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar