söndag 7 september 2014

Grekland - Rumänien. En smaskig 4,5 oddsare testas!

Nu när krutröken har lagt från VM slutspelet i Brasilien så ska EM kvalet till slutspelet i Frankrike starta idag. Där ska spelas en rad intressanta matcher under kvällen och jag har hittat ett riktigt trevligt speltips i matchen mellan Grekland och Rumänien.

Grekland är kända för sin defensiv och inte minst då i sina första halvlekar. De första 45 minuterna händer det ytterst sällan att man släpper till något i sin defensiv och motståndarna får oftast gå till halvtidsvila med 0 mål framåt. Idag möter man Rumänien och här ska grekerna inte ha några större bekymmer med deras anfallsspel.

Oddset på en hemmavinst är ganska bra. @2,10 i skrivande stund. Men jag har hittat ett halvtidsspel som anser vara riktigt prisvärt och det liras med runt 3/10 units. Jag spelar att Grekland kommer att vinna första halvlek med 1-0 till oddset 4,5. Ett överodds i mina ögon och det måste bara testas.

Värde hade funnits ner till 3,9 enligt mig.

Jag kommer även att lira med en av sports trading metoderna ifrån Fotbollspengar 5.0 manualen. Med tanke på vilka lag som möts och att Grekland är på hemmaplan så känns min valda tradingmetod helt "glasklar" på förhand. Bra odds och ett riktigt prisvärt tradinglir i mina ögon!

Har du betalat prenumerationsavgiften för september månad så kan du logga in och se spelet på:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/09/sports-trading-spel-2-grekland-rumanien.html

Har du inte betalat så kan du tyvärr inte få tillgång till spelet. Då får du nöja dig med min smaskiga 4,5 oddsare idag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar