lördag 13 september 2014

Speltips nummer 77: Stoke - Leicester (MEGAÖVERODDS!)

Stoke slog till med en rejäl bomb strax innan EM-kval uppehållet då man besegrade självaste Man City med 0-1 på bortaplan! Vi kan därmed redan ha fått uppleva Premier Leagues största skräll den här säsongen. En sådan vinst ger självklart en energiboost till hela laget så därför kom uppehållet ganska olägligt för Stoke laget.

Men Mark Hughes kommer att göra allt i sin väg för att bygga vidare på den vinsten och framförallt defensiven som man visade upp. Endast 2 avbräck har man och dessa spelare är Cameron och Odemwingie.

Leicester har gjort precis det som samtliga nykomlingar gör i början på säsongen. Man lever på sin "överförmåga" och överpresterar en hel del med tanke på de små resurser man har. Man har tagit skrällpoäng mot både Everton och nu sist fick man med sig 1-1 mot Arsenal. Man då ska det poängteras att man lirade på hemmaplan.

På bortamark har det hittills blivit 1 match och det var 2-0 förlusten mot Chelsea där man lyckades hålla nollan en bit in på andra halvlek. Upson och James saknas för gästerna.

Blev ganska chockad när jag fick se oddset 2,14 för en Stoke vinst idag! Ett ganska saftigt överodds vill jag påstå. Ett mer "normalt" odds hade varit 1,85 i mina ögon. Känns som att Leicester överskattas en del med tanke på att man tog poäng mot Arsenal i förra omgången. Så jag kommer att lira den raka 1:a med 5/10 units till oddset 2,14 och sen tänkte jag även försöka "krama" ur lite sköna cash med hjälp av "Cashmakermetoden" från Fotbollspengar 5.0.

Ta dig en gärna en tripp till min sports arbitrage blogg där du kan följa min väg till miljonen. För bara någon dag sedan klev jag över Steg 14 och därmed har jag dragit in över 8192 SEK sedan jag startade den 31:a mars 2014 ! Just nu säljer jag "mitt system" där jag beskriver hur just du kan gå tillväga för att tjäna säkra pengar, dag efter dag, precis som jag gör. Men bara i en begränsad upplaga så först till kvarn gäller.

Mitt fullständiga tradingspel blir då:

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här nöjer jag mig med en helförsäkring till att börja med. Men givetvis kommer jag att följa matchen noggrant och köpa försäkringar om det ser ut att behövas.

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar