tisdag 2 september 2014

Enormt spelvärde! Tyskland - Argentina

Då var det dags för landskamper och det är en tid många fotbollsälskare ogillar väldigt starkt. Även undertecknad. Men trots dessa "trista" landskamper så kan man ibland hitta väldigt fint spelvärde i någon match och så är precis fallet när det gäller stormatchen mellan Tyskland och Argentina.

Vill först klargöra en sak. Det är väldigt svårt att veta var lagen står och vilka "elvor" som får chansen så detta är något man bör kolla upp eller iallafall ha lite koll på om man väljer att satsa pengar på matchen. Jag har en glasklar regel och det är en regel alla borde följa:

MONTERA NER INSATSERNA NÄR DET GÄLLER LANDSKAMPER

Det kvittar hur "säkert" spelet känns eller hur bra "feeling" man har. Landskamper är något utav det svåraste på förhand att analysera. Inget snack om den saken.

Jag tycker att spelbolagen har hamnat lite snett i den här matchen. Tyskland har tryckts ner i odds rejält och det beror på en sak. Man vann VM finalen mot just Argentina. Men alla som såg matchen vet att Argentina inte på något sätt var dåliga och det var vid flertalet tillfällen nära att man nätade mot tyskarna. Så att man får 4,5 i odds på en Argentina vinst som är otroligt revanschsugna efter finalförlusten !?

Nej, det förstår jag inte. Jag väljer därför att lira på en Argentina vinst men jag fegar lite och använder mig av marknaden "DNB" som står för Draw No Bet. Det betyder att om matchen slutar med ett oavgjort resultat så får man tillbaka pengarna. Oddset är smaskigt! @3,30 !

För dig som betalat prenumerationsavgiften för september månad angående mina sports trading spel så hittar du även ett tradingspel till den här matchen på:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/09/sports-trading-spel-1-tyskland-argentina.html

Jag har för tillfället 9 sports trading platser tillgängliga så är du som läser intresserad är det bara till att ta kontakt med mig så fixar vi det. Ett medlemskap hos Fotbollspengar 5.0 krävs men alla som är seriösa med att tjäna pengar på fotboll bör redan ha ett sådant.

Om du är ute efter ännu fler rekar och analyser besök gärna Spelbloggare.se där du dagligen hittar bra speltips. Förutom deras egna speltips hittar ni även speltips från flera andra sidor, bland annat från mig på Fotbollstradaren.

2 kommentarer:

 1. Du har sett att Messi saknas va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag inte missat. Visst, det är ett väldigt stort avbräck men Argentina har andra lirare som är rätt vassa dem också. Jag tycker att oddset är för bra för att inte testas.

   Sen ska Tyskland lira EM kval på söndag så de lär nog inte gå för full maskin. Känns som Argentina är mer motiverade i en sån här match då man vill ta revansch på Tyskland sen finalförlusten i VM.

   Jag tycker inte att där finns något värde i att backa upp tyskarna idag.

   Radera