torsdag 18 september 2014

Oddset på över 2,5 mål är några tiondelar för högt!

Massor utav Europa League matcher ikväll och visst kan man hitta "smarriga" odds i en rad matcher. Jag tänkte tipsa om ett av dessa och det hittar jag i matchen mellan Dnipro och Inter. Här lirar jag att matchen kommer att innehålla minst 3 gjorda mål när domaren blåser av kampen. Med andra ord, jag spelar Över 2,5 mål till det riktigt fina oddset 2,28 som jag hämtar ifrån spelbolaget Pinnacle.

Enligt mig så är oddset minst 3-4 tiondelar för högt. Under 2,5 mål ligger runt 1,80 och hade jag varit oddssättare så hade jag bytt plats på dessa odds. Ser därför enormt värde i att testa överspelet i matchen.

Dnipro bjuder alltid hemmapubliken på offensiv fotboll och man är svårslagna hemma i Ukraina. Inget fel på det offensiva spelet då man avfärdade Metalist Kharkiv med 2-5 den 13:e september. Det svänger oftast ganska bra i Dnipros matcher och när ett lag som Inter, som också spelar väldigt offensiv fotboll kommer på besök, så lär det bli en hel del målchanser åt båda hållen.

Ett Inter som imponerat stort i offensiven på senaste tiden. Kvalet till EL gick lätt som en plätt då man fick med sig 0-3 borta mot Stjarnan (Island) och sen vann med med hela 6-0 hemma. Sammanlagt 9-0 över två möten. Inget megabra motstånd men ändå starkt att göra 9 mål över 180 minuter. I helgen tok krossade man Sassuolo med 7-0 och självförtroendet är minst sagt på topp!

Två lag med samma speltänk bör betyda en del mål. Stor chans till över 2,5 mål enligt min analys och till oddset 2,28 investerar jag 7/10 units. Dagens prisvärdaste lir!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar