tisdag 16 september 2014

En MYCKET spelvärd dubbel till 3,95 gånger degen

Blir en del sports trading lir under kvällen idag men framförallt blir det trading med det suveräna programmet BetAngel. Champions League ska ju sätta igång och det innebär att mycket pengar är i omlopp hos Betfair. Både på huvudmarknaderna samt de lite mindre marknaderna. Tanken är att följa händelserna i Juventus - Malmö och Dortmund - Arsenal samtidigt jag jag livetradar med BetAngel.

Med andra ord, en mycket spännande kväll!

Men nu till kvällens bettingspel. Jag har precis lämnat in en dubbel hos Bet365 till det finfina oddset 3,95. Jag lirade då på följande sätt:

Liverpool - Ludogorets

Asian Handicap (+2 till Ludogorets)
Odds: 1,975 (Pengarna tillbaka om Liverpool vinner med exakt 2 måls marginal)

Huddersfield - Wigan

(Över 2,5 mål)
Odds: 2,0

Dubbelodds: 3,95

Insats: 3/10 units

Liverpool såg inte alls alerta ut mot Aston Villa och premiärmatchen i Champions League kommer olägligt känns det som. Ludogorets från Bulgarien är inte alls så pass dåliga som oddsen antyder och stort värde finns att hämta i det asiatiska handikappspelet +2. Det krävs alltså en Liverpool vinst med hela 3 mål för att spelet ska gå förlorat...

Huddersfield har startat The Championship sådär. 15 insläppta mål på 6 matcher talar sitt tydliga språk... Defensiven är givmild och det lär rassla i nätmaskorna ikväll också. Wigan har visat prov på bra offensiv fotboll men nu sist blev det 3 insläppta borta mot Blackburn. 3-1 förlust. Två osäkra lag som inte riktigt har fått någon koll på defensiven. Över 2,5 till den dubbla degen känns väldigt sunt!

För övrigt så finns ett nytt inlägg publicerat på min sports arbitrage blogg. Jag klev över 30.000 kr på mitt Pinnaclekonto under gårdagen och nu har jag sammanlagt 65.000 kr i omlopp hos mina spelbolag :) Mer om detta finns att läsa på den här sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar