lördag 20 september 2014

Bjudodds på att Hull City gör minst 1 mål

Efter 4 matcher av säsongen i Premier League så är det ganska tidigt att börja prata om "krisklubbar" men så är faktiskt fallet när det gäller Newcastle. 4 matcher. 0 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. 3 mål framåt. 9 bakåt. Så ser den dystra verkligheten ut för "skatorna". Alan Pardew bör sitta väldigt löst som tränare och vid förlust idag är chansen stor att han får kicken från klubben skulle jag tippa på.

Försvarsspelet har varit under all kritik under säsongsupptakten och inte minst i de 2 senaste matcherna. 3-3 hemma mot Crystal Palace är bara... Konstigt... Palace som ALDRIG spelar gladfotboll på bortaplan utan där försöker man alltid täcka ytor och försvara sig i 90 minuter och kontra in bollar. I en sån match släpper Newcastle in hela 3 baljor!

I förra omgången blev det 4-0 förlust mot Southampton och där kunde man lika gärna förlorat med det dubbla. Så usel va defensiven... Idag har man seglat upp som ganska klara favoriter mot Hull och i min värld är det så ologiskt som det kan bli.

Hull började säsongen bra med en 0-1 vinst mot QPR men efter det har det sett lite trögt ut. Poängmässigt sett, spelmässigt så har man faktiskt varit helt OK i sina matcher men man har inte haft den där lilla turen som krävs för att vinna jämna fighter. Ser vi till det positiva så har Hull lyckats göra mål i samtliga sina matcher såhär långt.

0-1 mot QPR (borta)
1-1 mot Stoke (hemma)
2-1 mot Aston Villa (borta)
2-2 mot West Ham (hemma)


Inga förmodade toppgäng man har mött men det är trots detta starkt att lyckas måla i varje match.

Idag möter man ett Newcastle som har allt annat än harmoni i klubben och ett försvarsspel som egentligen inte bör få kallas för försvarsspel... Det är även ett lag som släppte in 3 mål, på hemmaplan, mot Crystal Palace.

Jag tycker inte att det finns så mycket att diskutera mer. Jag kommer att lira på följande sätt i den här matchen:

Spelform: Will Hull City Score

Speltips: Yes

Odds: 1,56

Insats: 8/10 units

Spelbolag: Pinnaclesports - Här hittar du de marknadshögsta oddsen!

Detta är utan någon större tvekan dagens bästa spel och därmed investeras så mycket som 8/10 units! 

Känns som en enkel vinst på förhand :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar