fredag 12 september 2014

Underspel till kanonodds är givet + sports trading lir

Under 3,5 mål är inte speciellt vanligt att man rekar då oddsen oftast är "för dåliga" på den marknaden. Vanligast är utan tvekan marknaden Över/Under 2,5 mål. Det är även en väldigt vanlig tradingmarknad när det gäller oddsbörser där många personer tjänar grova pengar genom att använda sig av olika strategier/tekniker.

Chelsea har fått ett tungt offensivt avbräck i Diego Costa och José Mourinho lär få lägga om taktiken en hel del om Costa inte är fit for fight. Enligt rapporter ska Costa INTE kunna medverka i den här matchen och det försvagar Chelseas spetskompetens ganska rejält vill jag påstå.

Swansea har gjort det riktigt bra än så länge och bara släppt in 1 mål på de 3 första matcherna. Defensiven har sett oerhört stabil ut och i de 5 senaste mötena med just Chelsea har matcherna inte gått över 2 mål.

Swansea 0 - 1 Chelsea
Chelsea 1 - 0 Swansea
Chelsea 2- 0 Swansea
Swansea 0 - 0 Chelsea
Chelsea 0 - 2 Swansea


Att vi ska få se över 4 mål i den här matchen känns därför osannolikt med tanke på att Swansea ser bättre ut såväl offensivt och inte minst defensivt än på mycket länge! Sen att Diego Costa förväntas vara borta i Chelsea förvärrar inte precis chanserna till att enkla pengar ska rulla in :)

Oddset 1,50 på på UNDER 3,5 mål liras därför med 7/10 units på Betfair. 1,50 med tanke på förutsättningarna känns löjligt generöst i mina ögon.

Ett nytt sports trading spel finns även ute för alla prenumeranter. Det finns att hämta på:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/09/sports-trading-spel-6-chelsea-swansea.html

Här snackar vi prisvärt odds och cashen ska hämtas med en av mina allra största favoriter bland sports trading metoder hos Fotbollspengar 5.0 !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar