tisdag 9 september 2014

Lincoln - Grimsby. Oddset måste bara spelas!

Lincoln har på sina 7 första matcher spelat in 10 poäng. Ett facit som inte är speciellt bra. 11 mål framåt och 13 insläppta. Alltså nästan 2 bollar per match har de fått hämta ur nätmaskorna.

Efter en väldigt bra inledning av säsongen (3 vinster och 1 oavgjord på de första 4 matcherna) så har man nu tappat allt som heter formtopp och i sina 3 senaste matcher har man släppt in 3 mål. I varje match... 3-2, 1-3 och nu sist 3-1...

Defensiven är riktigt risig för tillfället och just en bra defensiv kommer att krävas när man idag möter ett Grimsby som har gjort näst flest mål av alla lag i Conference Premier hittills. 17 stycken på 7 matcher är man uppe i. Då har man t.ex slungat iväg ett 1-6 resultat mot Gateshead och sen har man även mosat Alfreton Town med hela 7-0 på sin hemmaplan !

Formen är riktigt het med andra ord och nu sist tog man en betryggande 2-0 vinst mot Welling United.

Grimsby kommer garanterat att vara ett lag som slåss för uppflyttning i slutet på säsongen och när man idag möter ett lag som läcker defensivt så borde där inte finnas några tvivel om att vi får se mål i matchen av bortalaget. Jag väljer därför att backa upp Grimsby till det trevliga oddset 2,40. Spelet lirar jag på Pinnacle. Man kan även lira 2,40 på Betfair men då får man betala kommission och ska man alltid undvika när man kan.

Ett odds man inte kan blunda för och jag rekommenderar en insats på 5/10 units. Det är iallafall vad jag tänker "kasta in".

Är du en av mina sports trading prenumeranter så finns även ett tradingspel (på samma match) publicerat på http://fotbollscash.blogspot.se/. Den exakta länken till spelet är:

http://fotbollscash.blogspot.se/2014/09/sports-trading-spel-5-lincoln-grimsby.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar