söndag 14 september 2014

Speltips nummer 78 och 79: Lazio - Cesena

Jag reagerade ganska starkt på vilka märkliga odds det finns att hämta i den här matchen. För det första är Lazio extremt överskattade när det gäller vinstchansen. Inget snack om att Lazio på pappret är bättre än Cesena men odds på mellan 1,30-1,35 hos de flesta bolag ? Man vore helt galen till att lira en hemmavinst till sådana odds!

För det andra kan man lira oavgjort till runt 5,2 på Betfair. Ett ganska högt odds och det innebär att 0-0 oddset borde ligga runt 15-17 ? Så är definitivt inte fallet. 0-0 oddset står just nu i extremt låga 13,0 !

Med andra ord så vet inte oddssättarna riktigt hur de ska hantera den här matchen. Och detta ska utnyttjas big time hade jag tänkt!

Lazio inledde säsongen med en 3-1 förlust mot Milan. Ett ganska häpnadsväckande resultat med tanke på hur matchstatistiken såg ut i matchen:


Ett väldigt ofokuserat Lazio i den matchen med andra ord. Iallafall framför mål. Med 19 målchanser borde man ha fler än 4 skott på mål tycker man...

Idag är det en klurig match. Cesena kommer på besök och de kommer att prioritera defensiven mer än allt annat. Och just detta gör dem väldigt bra! Eller vad sägs om 1 insläppt mål på de 6 senaste matcherna ? Då är både träningsmatcher, Coppa Italia och Serie A premiären mot Parma inräknad som man för övrigt vann med 1-0. Där fick vi en fingervisning om hur perfekt det defensiva spelet fungerar just nu. Parma hade sammanlagt 12 målchanser men de fick endast iväg 1 enda skott på mål under 90 minuter...

På grund av detta så förstår jag inte bolagens löjliga odds på att Lazio ska vinna matchen. Jag väljer därför att attackera matchen med hjälp av två olika sports trading metoder. Först med No4-Strategin och sen testar jag även lir med HT/FT-Metoden. Oddset med den sistnämnda metoden är fantastiskt prisvärt tycker jag!

Har även fått in en del frågor om de olika sports trading metoderna som jag använder fungerar och varför jag inte skriver ut hur jag spelar. Samtliga metoder som jag lirar med finns att hämta i Fotbollspengar 5.0 manualen och den måste man köpa för att få tillgång till. Där finns förklaringar till tradingmetoderna som jag använder och då kommer man att förstå exakt hur jag lirar. Mer om Fotbollspengar 5.0 hittar du här.

Tradingmetoder: No4-strategin och HT/FT-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: FÖRLUST MED HT/FT-METODEN MEN EN VINST MED NO4-STRATEGIN :)

2 kommentarer:

  1. Vilken Livetjänst använder du dig av under matcherna för att kolla statisktiken? Som den ovan tex.

    SvaraRadera
    Svar
    1. I detta fallet är det statistik från liveresultat.se men jag brukar använda en del andra sajter också för att hålla koll på hur det ser ut.

      Radera