söndag 21 september 2014

Europatipset 21/9

Idag tänkte jag rikta in mig på Europatipset och slåss om de stora pengarna! Finns en hel del spelvärda drag och det finns även stor anledning att helt plocka bort några av de stora favoriterna på kupongen då några av dessa är på tok för mycket överstreckade!

Raden jag har lämnat in är ett U-system som kostar 66 kr i vanliga fall. Jag har sedan "byggt ut" systemet med 2 halvgarderingar (kallas för matematiska garderingar) och då landar den totala kostnaden på 264 kr för att lämna in systemet.


Lite tankar om omgången:

Man City har inte kalasform precis men man är alltid starka hemma och man har inte vunnit på 3 raka matcher... Sist blev det hemmaförlust mot Stoke... Trots att jag är Chelseasupporter så måste jag tippa en 1:a idag då City är en aning understreckade. Man lär vara ett helt annat lag idag och det blir full fart framåt från start. Blir en oerhört tuff match för Chelsea tror jag.

Både Everton och AIK är extremt överstreckade så här helgarderas det! Finns absolut inget värde i säkra 1:or.

Malmö känns som en sund spik. Trodde att svenska folket skulle dra upp strecken i runt 70% snåret men vid 62% så spikas laget utan tvekan!

Känns som en bra 2:a på Elfsborg då laget är en aning understreckat. Men med tanke på att Elfsborg oftast har förbaskat svårt utanför Borås så garderas det med ett X.

Inter är, tillsammans med Sevilla, fruktansvärt överstreckade! Svenska folket ger Inter 63% chans att vinna. Jag ger dem inte mer än runt 50%. Folket ger Sevilla 68%. Även här ger jag inte mer än 50% i segerchans. Finns därför inte mycket att tveka på än att plocka bort favorittvåorna då där inte finns värde i att ha med dem överhuvudtaget.

Napoli är en bra spik. Skapade massor med målchanser mot Sparta Prag och laget känns på gång. Jag ger dem runt 45% segerchans mot ett opålitligt Udinese. Är utan tvekan att av dagens prisvärdaste drag.

Vi hittar även en mycket fin spik i Wolfsburg. Svenska folket favoriserar Leverkusen och anledningen till detta är oklar. 46% chans att Leverkusen vinner ? Nej, inte i min värld. 27% på Wolfsburg smakar mumma då laget har runt 35-37% chans att ta hem alla 3 poängen idag enligt mig.

Good luck alla tipsters där ute!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar