måndag 19 mars 2012

Kampanjerbjudande för Sports Trader - The Black Files CD-skivan för endast 940 kr ! (2000 kr i rabatt!)

Nu ger jag dig som läser denna bloggen en unik möjlighet att börja tjäna pengar på sports trading extremt enkelt ! Jag säljer nämligen 5 exemplar av CD-skivan Sports Trader - The Black Files för endast 940 kr kr styck ! Om man ska köpa CD-skivan ifrån InzideInfo (företaget som bland annat ligger bakom succèprodukten Fotbollspengar) så kostar den 2940 kr. Jag ger er därför en rabatt på 2000 kr !

Bättre deal blir nog svårt att hitta någon annanstans :)

Vad innehåller CD-skivan för något ?

Du kommer att få ta del av några av de mest lönsammaste och effektivaste sätten för att börja tjäna pengar på oddsbörsen Betfair. Genom noggranna tester och utvärderingar har InzideInfo plockat fram de allra bästa metoderna för att kunna plocka ut sex-siffriga belopp i lön (pengarna är givetvis skattefria) varje år. Enbart genom att använda sig av metoderna och strategierna som finns att lära sig på denna unika sports trading CD.

En annan unik grej som jag verkligen gillar skarpt är att man inte bara får information i form av text utan även som bilder. Bilderna är även hämtade direkt ur verkliga spel ifrån Betfair. Allt förklaras ifrån grunden så man enkelt och snabbt ska kunna förstå hur man ska göra och vad det handlar om.

Vad krävs för att få detta att fungera ?

Där finns bara 3 enkla steg som man behöver följa. Dessa är följande:

1. Efter att ha mottagit Sports Trader - The Black Files CD-skivan så är det bara till att stoppa in den i datorn.

2. Du får direkt upp all information i både text och bild. Läs igenom den och lär dig de olika spelstrategierna.

3. Logga in på ditt Betfair konto och börja trada med någon av metoderna du precis läste om !

Svårare än så är det inte :) Givetvis presenteras allt material på svenska så man behöver t.ex inte kunna engelska för att förstå. De flesta sports trading produkter är vanligtvis på engelska så en svensk produkt är inte helt fel!

Fotbollspengar innehåller många lönsamma strategier när det gäller sports trading men The Black Files går mer på djupet kan man säga. Metoderna fungerar som ett utmärkt komplement till Fotbollspengar 4.0 och samtidigt är det absolut inte mer komplicerat, utan det är istället lättare att tjäna pengar plus att riskerna är minimerade på ett riktigt bra sätt.

Innehåller Sports Trader - The Black Files bara strategier och metoder för att trada på fotboll ?

Absolut inte ! Där finns även de allra bästa strategierna när det gäller Tennis och Hästar.

1. Fotboll

Som sagt, här avslöjas metoder som är "för bra" för att avslöja i Fotbollspengar. Bara "guldkornen" som har bevisat sig vara bäst när det gäller att tjäna pengar under en längre tid lär man sig här. Följer man anvisningarna så blir det, enligt mig, väldigt svårt att inte börja tjäna pengar på Betfair i längden! Men som sagt, att både investera i Fotbollspengar och The Black Files kan innebära många sköna tusenlappar extra varje månad. Jag använder själv tradingmetoder ifrån båda produkterna.

2. Tennis

Tennis är en extremt populär sport att trada på och där finns väldigt många människor som tjänar fantasisummor på just Tennis. Betfair har öppnat en helt ny värld när det gäller tennistrading och i The Black Files finns här inte mindre än 6 olika spelstrategier att lära sig! Jag har 2 favoriter som jag använder väldigt ofta. Dessa har visat sig vara fruktansvärt effektiva. Eller vad sägs om 63 lyckades trades och bara 4 förlust-trades på 3 månader ?

Tennismatcher spelas nästintill varje dag så det kommer att dyka upp möjligheter att tjäna pengar hela tiden i stort sett.

3. Hästar

Hästkapplöpning och galopp är otroligt stort i England. Sporten omsätter mångmiljonbelopp varje dag och det körs lopp varje halvtimme eller timme. Givetvis kan man trada på sporten hos Betfair och i The Black Files presenteras trading strategier som gör det möjligt att vinna så mycket som 75-85% av alla dina spel !

Riskerna i de olika metoderna har minimerats så att förtjänsten ska kunna bli så hög som möjligt samtidigt som att din risk ska vara så liten som möjligt.

3 olika metoder finns att lära sig när det gäller hästkapplöpning och 1 av dessa har blivit en enorm succè för mig själv. Trading på hästar är inte bara lönsamt i längden utan också riktigt roligt tycker jag :)

Har du bestämt dig ? 


Jag hoppas att du har insett hur mycket pengar som du kan tjäna genom att använda dig av alla de olika strategierna och metoderna som finns att hämta i Sports Trader - The Black Files CD-skivan. Du får som sagt 2000 kr i rabatt (ordinarie pris 2940 kr) och det är först till kvarn som gäller !

Är du intresserad av kampanjerbjudandet så skickar du iväg ett mail till tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com så fort som möjligt. För kom ihåg, det är först till kvarn som gäller. Endast 5 CD-skivor finns till försäljning för endast 940 kr.

UPPDATERAT: Endast 1 skiva finns kvar !!! FÖRST TILL KVARN GÄLLER !!!

För den lilla summan får du ta del av de allra bästa spelstrategier som även är extremt effektiva och framförallt otroligt lönsamma !

6 kommentarer:

 1. Jag förstår inte varför det gick bara 1 skiva till försäljningen?

  SvaraRadera
 2. För att jag bara hade 1 skiva att sälja. Mer logiskt kan det inte bli :)

  SvaraRadera
 3. Medföljer ett trading programm med skivan eller måste man köpa skivan plus ett program typ betangel?

  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. För att kunna använda sig av strategierna och metoderna som presenteras i materialet så behöver man inte ha något trading program.

   Det går precis lika bra att använda Betfairs egna hemsida. Man får ingen "fördel" med t.ex BetAngel då man inte behöver vara så snabb

   Men inget trading program medföljer.

   Radera
 4. finns det några blackfiles skivor kvar eller är det slutsålt? är lite sugen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, här finns fler skivor kvar ! Skicka iväg ett mail till tjana-pengar-pa-internet@hotmail.com och gör en intresseanmälan så ska vi fixa resten :)

   Radera