söndag 18 mars 2012

Tradingspel nuummer 28: Utrecht - Groningen


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,7 @ Betfair

 
Insats: 7 Units


Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (18,0) 


Resultat: FEL !!! Groningen tar ledningen med 0-1 och oddsen för oavgjort ligger ungefär kvar på samma som innan start. Det var bara till att börja försäkra 1-1 resultatet. Utrecht gör även 1-1 och i slutet på matchen kommer även 2-1 och 3-1. Efter 2-1 var det inte mycket annat att göra än att trad aut till en förlust. Ett 2-2 mål hade inneburit storförlust. 

 
Kommentar/Analys:


Utrecht, som ligger på en 15:e plats i ligan, är ett lag som jag alltid har gillat. Det kvittar vilket lag som står på andra sidan, det är alltid vinst som gäller! Det ser man inte minst på några av de senaste resultaten då lag som AZ Alkmaar och Ajaz har besegrats. Den största skalpen vill jag säga Ajaxvinsten var då detta var på bortaplan. Inte många lag som lyckas med den bedriften!

I förra matchen spelade man 1-1 på bortaplan mot Feyenoord och även detta, riktigt starkt! Man har, kanske inte toppform, men det är inte långt därifrån.

Groningen, som just nu ligger på en 11:e plats i tabellen, har det riktigt tungt. 3 förluster på de 3 senaste och endast 1 mål framåt... Innan dess besegrade man PSV Eindhoven på hemmaplan med 3-0 men det gav ingen skjuts i rätt riktning så att säga. På bortaplan är man ett riktigt mediokert gäng som vanligtvis släpper in en hel del mål.

Med detta sagt så tycker jag Utrecht har en riktigt bra chans till seger idag. Jag skippar 1-1 försäkringen till en början, men skulle det bli 0-0 så börjar jag att fylla på en sådan.

För övrigt så är insatsen i form av units nytt. Jag hoppas att alla ska få en bättre förståelse för hur "säkert" jag tycker tradingspelet är. Men klaga inte på mig om du satsar för mycket och råkar förlora ;) Jag kan tyvärr inte ta ansvar för det. Sports trading är ett spel där chansen att förlora pengar alltid finns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar