onsdag 7 mars 2012

Tradingspel nummer 21: Valencia - PSV Eindhoven


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 4,2 @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (17,0) och halvförsäkring på 1-1 (9,6)


Resultat: RÄTT !!! Här var det inget snack. Redan efter 11 minuter gör Valencia 1-0. Jag försöker då gröna ut men då stängs marknaden igen... Efteråt ser jag att Valencia har gjort 2-0 :) Nu var det inte längre möjligt att gröna ut 1-1 försäkringen så den här gången väljer att att ligga kvar med min satsning. Hade PSV gjort 2-1 så hade jag tradat ut till typ plusminusnoll. Men, Valencia gör 3-0 i slutet på första halvlek och då grönar jag. En riktigt saftig vinst! Matchen slutade till slut 4-2.
 

Kommentar/Analys:


Valencias första och viktigaste prioritet är att ta sig till Champions League nästa säsong. Det ser onekligen bra ut för laget då dem ligger på tredjeplats med 43 inspelade poäng. Levante, på fjärdeplats, har 38 poäng.

Men nu har man även lyckats att ta sig till åttondelsfinal i Europa League och varför skulle man inte vilja vinna den här cupen ? Jag tror att man satsar iallafall och jag tror även att man har ett lag som kan gå hela vägen även fast lag som Man United och Man City är kvar...

För att detta ska bli verklighet så krävs ett bra resultat mot PSV i hemmamötet. Ett PSV som fick storstryk i helgen av Twente, 2-6 på hemmaplan ! Vi kommer säkert att få skåda uppretade PSV spelare med Toivonen i spetsen men räcker detta ? Nää, jag tror Valencia vinner med 1 eller 2 måls marginal.

Känns som ett sunt tradingspel med kanonodds på både 0-0 och 1-1 ! Nu ska vinst nummer 16 förhoppningsvis låsas in :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar