måndag 12 mars 2012

Tradingspel nummer 25: Trabzonspor - Sivasspor

Tradingspel: Boka Oavgjort

 Odds: 4,2 @ Betfair

 Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (21,0) och halvförsäkring på 1-1 (9,6)


 Resultat:
 FEL !!! Sivasspor gör 0-1 i den 37:e minuten och detta står sig en bit in på andra halvlek. Jag helförsäkrar 1-1 vid 60:e minuten och i den 69:e gör Trabzonspor 1-1. Efter 1-1 tänkte jag lägga in pengar på 2-2 resultatet men jag väljer att låta bli. 2-1 kommer med 9 minuter kvar av matchen och då tradar jag ut. 2-2 i detta fallet hade kostat mig en hel del... Med facit i hand så skulle jag spelat på 2-2 resultatet direkt efter 1-1 !

 Kommentar/Analys:


Efter 4 raka matcher utan vinst för Trabzonspor så blev det en efterlängtad seger i senaste matchen mot Besiktas. 1-2 på bortaplan skrevs siffrorna till och det är starkt att vinna borta mot Besiktas. Inte många lag som klarar av det!

På sin hemmaplan brukar man vara otroligt svårspelade och det såg vi inte minst i Champions League. Men de 2 senaste hemmamatcherna har slutat med förlust så jag tror att man kommer att vara rejält taggade till denna matchen. Självförtroendet lär vara högre hos spelarna med tanke på vinsten mot Besiktas. Innan de två hemmaförlusterna så hade man vunnit med 4-0, 2-1, 4-1 och 4-0. Inget snack om att laget går på offensiven !

Sivasspor går en aning knackigt för tillfället. I senaste matchen blev det storstryk mot Galatasaray på hemmaplan med 0-4 ! Visst, "Gala" är ett av Turkiets bästa lag men 0-4 på hemmaplan är ändå rent för dåligt... Innan dess har man släppt in 3 mål mot Genclerbirligi och 4 mål mot Fenerbahce. Min känsla är att defensiven prioriteras idag... ?

Jag tror Trabzonspor fixar detta idag. Eller, iallafall första målet hoppas jag på :) Om 1-0 skulle komma så tradar jag ut mig på oavgjort och min 1-1 försäkring. En bit in i första, ungefär tiden då Valencia gjorde mål igår, hade varit perfekt!

4 kommentarer:

 1. Så om vi säger att du bokar X med 500kr då e din exponering 1600 ska man då lägga 800 på 0-0 och 800 på 1-1 ? eller har jag förstått rätt ?

  SvaraRadera
 2. Nej, det stämmer inte riktigt. Skulle du satsa 800 kr på båda resultaten så hade du vunnit 16.000 kr på 0-0 och 6880 kr på 1-1...

  Då "överförsäkrar" du dig rätt rejält ;) Om din exponering är 1600 kr så ska du satsa så du täcker 0-0 resultatet upptill 800 kr. Det vill säga:

  0-0: 21,0 * 42,12 = 800,28 kr

  1-1: 9,6 * 98 = 800,66 kr

  Satsar du på detta sättet så har du skaffat dig halvföräkringar på båda resulaten :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Först vill jag bara säga att jag uppskattar din blogg och dina tips, keep up the good work! Men, en sak som jag hade uppskatta hade varit att du redovisar hur mycket du satsar, behöver inte vara i faktiska kronor då det kanske sticker i ögonen på folk men i t.ex. units.

  Nu har jag inte tradat på ett tag för jag upplevde som om förlusterna (även om de var få) åt upp vinsterna. Jag har aldrig lyckats bli bra på att rädda upp matcher som inte går som de ska eller att få ut så mycket som möjligt i de matcherna som går som de ska. Så antagligen gör jag nåt fel men jag vet inte exakt vad. En redovisning av units hoppas jag ska kunna ge mig bättre svar på vart det går fel.

  SvaraRadera
 4. Tjena !

  Jag tackar för de vänliga orden, uppskattas alltid :)

  Jag har faktiskt tänkt på att jag ska redovisa i units, blir lite roligare att följa då.

  Det låter som om du gör något fel men det är inte alltid lätt att acceptera en förlust. Det tog mig måååååånga månader för att lära mig just detta ;)

  Men vill ju alltid försöka vinna....

  Jag kommer att börja redovisa vad jag satsar i units till nästa tradingspel :) Hoppas att det kan hjälpa dig lite.

  SvaraRadera