lördag 17 mars 2012

Tradingspel nummer 27: Hamburg - Freiburg


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 3,85 @ Betfair


Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (17,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,4)


Resultat:
 RÄTT !!! "Fel lag" gjorde första målet och det var omöjligt att gröna ut sig. Men efter 0-2 så kunde man gröna ut sig utan några som helst problem. Både 0-0 och 1-1 försäkringen gick förlorad så vinsten blev inte så hög, men en vinst är en vinst, kvittar vad det blir ! Vad har vi då lärt oss ? Spela aldrig på lag som har kasst självförtroende ! Men denna gången gick det vägen ändå :)

Kommentar/Analys:


Hamburg har haft lite problem på senaste tiden med framförallt det defensiva spelet. 7 insläppta mål på 2 matcher är allt annat än godkänt... Även de 2 senaste hemmamatcherna har resulterat i 7 insläppta mål. Ett lag utan självförtroende alltså.

Lite mer uppåt i Freiburg. 1 vinst och 1 oavgjord på de 2 senaste och i förra matchen lyckades man spela 0-0 på bortaplan mot tredjeplacerade Münchengladbach. Men det var å andra sidan den första bortapoängen man spelade in på 5 matcher. De andra 4 har slutat med 4-0, 3-1, 3-2 och 4-1 förluster.

Hamburg har inte vunnit på 4 raka matcher men idag tror jag dem vinner. Med tanke på Freiburgs svaga bortaspel och att dem även släpper in en hel del mål så bör Hamburg fixa en vinst idag fast att självförtroendet inte är skyhögt. Någon vänder det!

Det blir medelinsats med tanke på förutsättningarna. Som vanligt så hoppas jag på ett Hamburg mål en bit in i första så man enkelt kan plocka hem sin vinst :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar