tisdag 13 mars 2012

Topptipset tisdagen den 13 mars 2012Resultat: FEL !!! Fan va dåligt av mig ! Liverpool vinner med 3-0 och jag får skämmas... Jag lyckas sätta tvåa på Hull som var streckade på runt 18-20% men Liverpool lyckas jag få fel på ? Utdelningen blev inte jättehög, runt 1450 kr. Men det kvittar, det är fina pengar ändå :) Jaja, nya tag gäller ! 

Idag gäller det för både Bayern München och Inter att gå framåt. Båda behöver mål efter att ha förlorat med 1-0 på bortaplan. Båda lagen har även blivit stora favoriter. Visst, Bayerns 7-1 vinst mot Hoffenheim skrämmer nog Basel en aning men om Basel lyckas spela lika finurligt som i första mötet så kan ett mirakel ske. Ett "lyxkryss" känns verkligen rätt :)

Inter tog äntligen en tre-poängare i helgen mot Chievo. Men det satt långt inne då målen kom med några minuter kvar av matchen. Det var kanske vändningen laget behövde men att dem har gjorts till så stor favorit som 60% har jag svårt att förstå. Marseille är inget strykgäng precis... Tuff match att vänta och den kan gå hur som helst enligt mig!

Dagens drag hittar jag i Hull. Hur många gånger tidigare har inte Hull vunnit svåra bortamatcher med en ramstark defensiv och endast genom att göra 1 mål framåt ? Cardiff är riktigt bra men jag har feeling för Hull. Att inte följa sin egen feeling när det gäller tips är som att äta makaroner utan ketchup, det fungerar liksom inte...

Även Reading och Liverpool är för stora favoriter. Reading har visserligen 8 eller 9 raka vinster och dem borde vara befogad favorit mot Doncaster som inte rosar marknaden precis. Men när poängtappet kommer för Reading så kommer det att vara på bortaplan mot ett lite sämre lag. Varför inte idag ? Jag kör 1X !

Liverpool var allt annat än bra mot Sunderland sist och visst kommer man att vara taggade till tusen i derbyt mot Everton. Men räcker detta med tanke på att Everton är stekheta för tillfället ? Jag tror inte på Liverpool, X2 känns riktigt bra på förhand.

Systemet kostar 288 kr att lämna in om du vill rygga. Vill du "skala" av det en aning så föreslår jag att du tar bort tvåan mellan Derby - Nottingham. Tror att Derby har bäst chans att vinna matchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar