Tradingspel nummer 24: Valencia - Mallorca

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,1 @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (14,0) och halvförsäkring på 1-1 (9,4)

Resultat:
 RÄTT !!! Valencia gör 1-0 efter 23 minuter! Då gick det utmärkt att gröna ut sig på det oavgjorda resultatet och trada tillbaka 1-1 försäkringen. Jag gjorde detta och en ny vinst blev ett faktum :) Valencia gick även upp i 2-0 ledning men sen slappna dem av... Mallorca gjorde 2 snabba mål i andra halvlek och matchen slutade 2-2. Men det hade inte så stor betydelse :)

Kommentar/Analys:

Valencia, som jag för övrigt tipsade om i veckans mot mot PSV Eindhoven, är för tillfället i kanonform ! Inte minst Roberto Soldado som öser in mål. Där är inte många lag som lyckas ta poäng på Mestalla och t.ex Barcelona fick åka därifrån med endast ett oavgjort resultat.

Men i förra hemmamatchen lyckades faktiskt det ojämna laget Sevilla åka därifrån med 3 poäng... Så vi kommer garanterat att få se ett hungrigt Valencia som inte vill tappa fler onödiga poäng i toppen av tabellen. En Champions League plats är inom räckhåll och det vill man absolut inte slarva bort!

Mallorca gör sina vana trogen. Man spelar grymt bra på hemmaplan men på bortaplan är man ett helt annat gäng. 3 raka förluster mot lag som Real Sociedad, Malaga och Espanyol skrämmer inte slag på många motståndare. Man har även stora problem att "måla" på bortaplan. På de senaste 6 matcherna har man endast gjort 2 mål...

Detta borde verkligen Valencia fixa. Jag tror inte det blir något målkalas då Mallorca kommer spela defensivt och satsa på kontringar. Men 1-0 eller 2-0 ska det väl kunna bli ?

Jag kommer att gröna oavgjort och 1-1 förskringen om Valencia gör mål.