fredag 9 mars 2012

Tradingspel nummer 22: Stuttgart - Kaiserslautern


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 4,3 @ Betfair

 
Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 (16,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,8) 


Resultat: PLUSMINUSNOLL !!! Matchen slutade 0-0 och i halvlek började jag fylla på min 0-0 försäkring. Efter den första kvarten av andra så fyllde jag på till en helförsäkring. Ett 0-0 resultat i den här matchen hade jag aldrig trott på...

 
Kommentar/Analys:


Stuttgart är i kanonslag för dagen. Eller vad sägs om en 0-4 vinst i senaste matchen mot Hamburg och innan dess 4-1 mot Freiburg !? 8 mål på 2 matcher. Det är respekt. Man har även tvålat till Hertha Berlin med 5-0 för inte så längesen.

Idag möter man ett Kaiserslautern som där är en liten kris-stämpel på. Laget har inte vunnit på väldigt länge och på de 6 senaste har man skrapat ihop 2 oavgjorda och 4 förluster.

Jag har otroligt svårt att se Stuttgart tappa poäng idag. Med den form och på de målhumör dem verkar vara på så ska bara "Kaiser" besegras på hemmaplan. Jag hoppas på ett 1-0 i första halvlek, då ska man utan några som helst problem kunna gröna både boka oavgjort och 1-1 resultatet. Detta är iallafall min tanke :)

Får hoppas att Stuttgart gör sitt jobb så man har råd till att köpa en fredags-öl ;)

2 kommentarer:

 1. Hej,

  Hur försäkrar man?

  Jag är ganska grön vad gäller spel på betfair så du får ursäkta den dumma frågan.

  SvaraRadera
 2. Tjena !

  Ingen fråga är för dum när man är nybörjare. Inte lätt att veta allt från början :)

  Du kan läsa mer om hur du försäkrar matcher på: http://betfairspeltips.blogspot.com/2010/02/hur-man-tradar-nar-man-bokar-x.html

  SvaraRadera