tisdag 6 mars 2012

Tradingspel nummer 20: Arsenal - Milan


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 3,70 @ Betfair


Försäkringar: Inga försäkringar!


Resultat:
 RÄTT !!! Som väntat så började Arsenal i en rasande fart och detta gav utdelningen direkt. 1-0 efter 7 spelade minuter ! Jag grönade då ut till en vinst. Matchen slutade 3-0 så om man valde att sitta kvar så fanns där många andra lägen att gröna till en vinst :)

Kommentar/Analys:


Här vet nog de flesta förutsättningarna. Arsenal måste FRAMÅT ifrån första sekunden som domaren blåser igång matchen. Första matchen vann Milan med hela 4-0 och fast att det känns nästintill omöjligt för en vändning så har Arsenal en viss Robin Van Persie i briljant form för tillfället. Hade han stänkt in 4 baljor på egen hand så hade inte många blivit förvånade...

Som sagt, Arsenal måste satsa allt på ett kort och lyckas dem göra 1-0 ganska snabbt i matchen kan det verkligen bli spännande. Men om dem inte lyckas så kommer där säkerligen att bli stora luckor i deras försvar som Milan kommer att utnyttja till fullo. Men, jag tror och hoppas på ett tidigt Arsenal mål så man kan gröna ut.

Att det ska stå 0-0 i halvlek känns helt osannolikt på förhand men om detta skulle inträffa tradar jag ut efter 45 minuter. Skulle Milan göra 0-1 tror jag inte oddsen kommer stiga, de ligger nog på samma nivå, men även då så tradar jag ut mig.

Jag tippar 2-1 till Arsenal. Efter 2-0 en bit in i andra så släcker Ibrakadabra CL drömmen för Wengers mannar med ett mål ???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar