lördag 10 mars 2012

Tradingspel nummer 23: Palermo - Roma


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 3,60 @ Betfair


Försäkringar: INGA FÖRSÄKRINGAR!


Resultat:
 RÄTT !!! Det tog 3 minuter. Sen gjorde Borini 0-1 för Roma :) Oddset hoppade upp till lite runt 4,5 och man fick en kanonmöjlighet att gröna ut. Jag grönade direkt och vinst nummer 17 blev ett faktum! Fler såna här matcher tack ;) Matchen då ? Den slutade konstigt nog "bara" 0-1... 

Kommentar/Analys:


Inte varje dag man ser ett 0-0 odds i Italien ligger på runt 17 gånger pengarna när det är två hyfsat jämna lag som möts. Men i detta fallet är det 100% befogat då både Palermo och Roma gillar att göra mål och dessutom släppa in en hel del.
Främst Palermo är extrema ! Eller vad sägs om 0-4 förlust mot Milan, 4-1 förlust mot Siena och en 5-1 vinst mot Lazio på de 3 senaste !?

Glöm då inte den sanslösa 4-4 matchen mot Inter för några ligaomgångar sedan...

Om inte både Palermo och Roma har täppt till sin defensiv rejält idag så lär vi se minst 1 mål i första halvlek. Jag hoppas på just detta. Då kommer oddset för oavgjort att stiga en bit och tanken är då att gröna till vinst :)

Som vanligt, när man kör utan försäkringar, så gäller det att montera ner sina insatser. Man kan inte säkra upp på samma sätt som med försäkringar. Vinsten blir inte speciellt hög då man grönar efter första målet men sannolikheten för att vinna är ganska stor!
Om det "osannolika" skulle hända, det vill säga om 0-0 skulle stå sig till runt 60:e minuten så tradar jag ut till en förlust.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar