lördag 24 mars 2012

Tradingspel nummer 30: Milan - Roma

Tradingspel: Boka Oavgjort
 
Odds: 4,0 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (15,0) och halvförsäkring på 1-1 (8,6) 


Insats: 8 Units

Resultat: FEL !!! Roma gjorde tyvärr första målet men Milan vände och vann matchen med 2-1. Efter att Zlatan gjorde 1-1 på straff så började jag försäkra 2-2 resultatet. Fick då även lägga in lite mer pengar på 1-1 resultatet. Nu gällde det att "landa mjukt" så att säga. Hade det blivit 1-1 eller 2-2 så hade jag förlorat större. 2-1 innebar en liten förlust. Det går inte alltid som man tänkt sig och då gäller det att försöka rädda upp situationen så gått det bara går :)

 
Kommentar/Analys:

Milan, som i veckan slogs åkte ut ur italienska cupen av Juventus vill säkerligen hålla avståndet i ligan från just Juventus. För tillfället ligger man 4 poäng före men en förlust kan snabbt ändra det till endast 1 poäng... Detta vill Zlatan & Co undvika till varje pris.

Innan cupmatchen mot "Juve" var Milans form god. 2 raka segrar mot Lecce och Parma. Inget insläppt mål heller.

Roma har kommit tillbaka efter en liten svacka och har nu även dem 2 raka segrar. 1-o mot Genoa i senaste matchen och innan dess 0-1 mot Palermo. Inga större värdemätare och du frågar mig...

På bortaplan har man oerhört svårt att vinna och målen man producerar är inte heller det något att hänga i julgranen. Därför tror jag att man får riktigt svårt mot Milan idag. Milan kommer att ha kommandot i matchen och "mala" ner motståndet sakta men säkert.

Detta blir för tufft för Roma att stå emot !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar