fredag 2 mars 2012

Powerplay Förslag


Resultat:

Sista omgången av Hockeyallsvenskan idag och då är det givet att vara med på Powerplay ! Många lag har kniven mot strupen. Tänker främst på Malmö, Mora och Södertälje. Oskarhamn är också inblandade men det ska mycket till om dem ska missa kvalplatsen.

Jag väljer att förlita mig på Örebro och Södertälje. Det spekuleras om att Västerås ska spara spelare och Örebro vill säkert gå för segern och därmed också vinna serien. Spikar ettan !

Bofors har ingenting att spela för och motivationen kommer väl inte vara på topp under matchen. Södertälje MÅSTE gå för vinst ! Om du inte sätter tvåa rekommenderar jag 1 2 då oavgjort inte hjälper Södertälje särskilt mycket... Man tar säkerligen ut målvakten om det skulle vara ett oavgjort resultat på scoreboarden i tredje perioden.

Allt kan hända i hockey. Det såg vi inte minst i förra omgången när ett taggat Västerås som hade ALLT att spela för förlorade på hemmaplan mot ett Troja/Ljungby som hade... INGENTING att spela för. Därmed är min 1 2 på Mora - Borås förklarad.

De som såg Malmö lira hockey i förra omgången vet varför jag sätter 1X. Mer överskattat lag får man leta länge efter... Jag tror inte dem pallar trycket ikväll heller.

Sundsvall borta är ingen lätt uppgift. Leksand har heller inget att spela för. Eller, man kan i och för sig vinna serien men jag tror man får svårt mot Sundsvall som säkert vill vinna sista matchen för säsongen. Sen blir det ett nervöst kval för deras del...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar