onsdag 14 mars 2012

Tradingspel nummer 26: Chelsea - Napoli

Tradingspel: Boka Övriga Resultat

Odds: 7,0 @ Betfair


Resultat:
 RÄTT !!! Hur bra blev inte detta :) 0-0 står sig till den 28:e minuten då Drogba nickar in 1-0 för Chelsea. Då hade jag redan grönat ut till en vinst. Detta gjorde jag efter ungefär 17 minuter. Sen lyckades Chelsea även vinna med 3-1 efter fulltid och efter förlängningen stod det klart, CHELSEA I KVARTSFINAL !!! 

Kommentar/Analys:


Då var det dags för årets viktigaste match för alla Chelseasupportrar ! Jag råkar ju precis att vara just detta så det kommer att bli en svettig kväll vill jag lova. Men jag är optimist då t.ex en 2-0 seger räcker för avancemang. Men Napoli har nog tänkt att bjuda upp till rejäl dans kan jag tro...

Att tittat på matchen kommer att bli otroligt kul men det blir ju några procent roligare om man tjänar lite pengar samtidigt :) Därför väljer sports trading metoden, boka övriga resultat på rätt resultat marknaden då jag inte tror på något målkalas i början av matchen. Låt mig förklara varför.

I första matchen spelades lite av en så kallad "Hawaii fotboll" till en början. Det svängde otroligt mycket och tränarna var nog inte så glada över detta. Men, när ungefär 15-20 minuter återstod av matchen så backade Napoli laget hem och då var Chelsea laget otroligt ineffektiva kan man lugnt säga!

Jag tror på samma scenario idag. Iallafall i början av matchen. Chelsea behöver göra mål och måste därför satsa framåt. Men man vill absolut inte blotta sig bakåt. 1 mål för Napoli och Chelsea måste trycka in 3 för att få till en förlängning och 4 för att gå vidare. Defensiven kommer därför att prioriteras högt!

Napoli är supernöjda så länge matchen står 0-0. Då kan man lugnt och fint försvara sig och satsa på kontringar. Alla som har sett Napoli spela vet att deras kontringsspel är ett av Europas hetaste för tillfället. Lavezzi, Cavani och Hamsik. Mer behöver jag nog inte säga...

Chelsea kommer absolut inte att gå ut på plan och "vrålköra" från början. Jag tror att man kommer försöka "bryta" ner Napoli successivt. 1-0 lite innan halvlek och 2-0 en bit in i andra ? Svårare är det ju inte :)

Jag kommer att gröna ut på övriga resultat om 0-0 står sig de första 15-20 minuterna av matchen. Skulle Chelsea göra 1-0 så kommer jag att avvakta och se hur matchbilden ser ut. Vid 0-1 kommer där inte att hända speciellt mycket med oddset med tanke på att Chelsea är favoriter i matchen.

Kom igen nu Chelsea, försvara Englands heder i Champions League !!!! Fast, låt helst bli att göra ett för tidigt mål ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar