måndag 5 mars 2012

Tradingspel nummer 19: Volendam - Zwolle


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 4,4 @ Betfair

 
Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 och 25% försäkring på 1-1 


Resultat: RÄTT !!! Zwolle tar ledningen med 0-1 efter en kvart av matchen. Då grönar jag ut omedelbart. Efter 25 min gör även Zwolle 0-2 men efter detta tog man nog lite för lätt på uppgiften. Volendam kunde nämligen göra 2 mål och matchen slutade 2-2. Inte så stor betydelse då man enkelt kunde låsa vinsten både vid 0-1 och 0-2 :) 

 
Kommentar/Analys:Volendam har stora problem inför dagens match. Mer om detta kan du läsa här. Även formen är katastrofal. 4 raka nederlag och sist krossades man av Cambuur på bortaplan med 4-1.

Lite gladare miner i Zwolle. Man innehar förstaplatsen i tabellen men i senaste matchen fick man stryk på sin hemmaplan ! Det hör inte till vanligheterna. Nu ligger Sparta endast 5 poäng efter och en ny förlust hade inte varit särskilt bra.

Jag tror att vi kommer att få se ett heltaggat Zwolle. Med tanke på Volendams usla form och vilka spelare som saknas så vore det en jättesensation om dem tar poäng idag. Jag tror på 0-3 ?

Blir endast 25% försäkringar idag. Är ganska säker på detta tradingspelet :) Men, skulle det inte riktigt gå som det är tänkt så var hela tiden redo att agera under matchens gång. Det är ju faktiskt fotboll vi snackar om, allt kan hända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar